Izboljšajte tehniko teka z video analizo Salomon

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

Intersport vam s pomočjo tekaških trenerjev Salomon omogoča testiranje novih tekaških copat Salomon in brezplačno videoanalizo, s katero boste nadgradili svoje tekaško znanje, trenerja Luka Hren in Uroš Kožar pa vam bosta z veseljem strokovno odgovorila na vsa vaša vprašanja.

Prijavljeni se boste odpravili na krajši tek, pri katerem boste posneti s kamero GO PRO. Sledijo ogled vašega posnetka in nasveti, kako izboljšati tehniko, da bo vaš tekaški korak še učinkovitejši! Videoanaliza in test Salomonovih tekaških copat sta brezplačna in primerna tako za začetnike kot tudi za izkušene tekače.

Prijavite se na videoanalizo, izboljšajte kakovost svojih treningov in se potegujte za novo tekaško obutev Salomon X-SCREAM FLARE GTX®

ni podpisa
ni podpisa

O novem copatu

Dolgoletne izkušnje in znanja Salomonovih najboljših strokovnjakov za obutev in tek, so pripeljale do povsem nove ideje - oblikovati tekaški copat, ki združuje najboljše lastnosti gorskih tekaških copat, vendar je ustvarjen in oblikovan za tek po mestu, parkih in stranskih poteh, ki jih najdete v bližini svojega doma. Salomon vam zdaj z modelom X-Scream flare GTX omogoča, da uživate v novih izzivih, ki jih boste našli med tekom po svojih najljubših poteh, hkrati pa z novim copata prinaša urban izgled.

ni podpisa
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

 

Več iz te teme:

Komentarji: