Je to najboljša športna ura na svetu?

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

GARMIN FORERUNNER 935  GPS športna ura za tek/triatlon
Predan športnik, kot ste vi, ki želite biti boljši kot včeraj. Ta vrhunska GPS športna ura za tek in triatlon vam pomaga uravnotežiti trening in počitek. Za tekmovalca v vas omogoča odseke Strava v živo, da lahko vsak trening spremenite v virtualno tekmo.

 

KLJUČNE LASTNOSTI:
• Spremljanje SU 24/7 Elevate™ zapestni senzor srčnega utripa omogoča stalno merjenje SU brez uporabe dodatnega HRM na prsnem pasu
• Prilagojena oblika Izjemno lahka naprava za atlete (samo 49 gramov). Udobno nošenje med treningom in cel dan.
• GPS+GLONASS+ABC Poleg trenutne nadmorske višine in sprememb smeri zagotavljajo še množico drugih podatkov, ne glede na to, kam vas zanese trening.
• Nameščeni programi Najpopolnejša podpora s podatki: tek, kolesarjenje, plavanje multišport (triatlon), smučarski tek, pohodništvo, trail tek, veslanje z desko - SUP, veslanje, vadbe za moč in kardio vadbe, golf in ostale.
• Odseki Strava Live Na začetek in konec odseka vas bo naprava pravočasno opozorila, po zaključk pa boste obveščeni še o uvrstitvi na lestvico.
• Povezljivost Samodejni prenos v Garmin Connect™, sledenje v živo LiveTrack, sledenje skupine GroupTrack, zvočna opozorila, upravljanje glasbe, pametna obvestila in deljenje v družabna omrežja. Združljivost s Connect IQ za nameščanje aplikacij tretjih razvijalcev, widgetov, prikazov ure in polj s podatki.
• Dinamika teka Spremljajte učinkovitost teka preko podatkov, kot so uravnoteženost časa dotika tal L in D, dolžina koraka, vertikalno razmerje in ostalih. Status treninga Izmerite učinkovitost treninga z dnevnimi posodobitvami statusa treninga.
• Napredno spremljanje zmogljivost iOcena VO2 max, svetovalec regeneracije, odseki Strava v živo, FTP, laktatni pragd , učinek treninga in status treninga.
• Združljivost z izdelki Varia Vidite in bodite vidni s povezavo vašega 935 s kolesarskimi lučmi in radarjem Varia, ki zaznava promet, ki se vam približuje od zadaj.
• Dinamika kolesarjenja Spremljajte podatke, kot so w/kg in dinamika kolesarjenja z merilnikom moči Vector™ .
• Napredni treningi Popestrite svoje treninge v bazenu, na kolesu ali na teku z naprednimi vadbami, ki omogočajo preseganje običajnih programov.
• Sledenje skupine Omogoča povezovanje preko aplikacije Garmin Connect™ , da lahko spremljate položaj trening partnerjev.Garmin Forerunner 935: Vrhunska GPS ura za tek in triatlon
 

Je lahka in udobna, zato jo boste z veseljem nosili ves dan. Ura je združljiva z našo družino paščkov QuickFit™, ki omogočajo enostavno zamenjavo. Paščki, ki so primerni za vse priložnosti, omogočajo preprosto menjavanje športnega silikonskega, klasičnega usnjenega in celo prestižnega kovinskega videza.
 

Kako učinkovit je vaš trenutni načrt vadbe?

Ura Forerunner 935 vam pomaga spremljati vadbo in regeneracijo, zato se lahko bolje pripravite na tekmovanje ali vadbeni cikel. Stanje vadbe je novo orodje za spremljanje zmogljivosti, ki samodejno oceni nedavno zgodovino vaj in kazalnike zmogljivosti, na podlagi česar vas obvesti, ali je vaša vadba produktivna, najvišja ali čezmerna. Novi anaerobni Training Effect omogoča vpogled v ključno razsežnost vadbe, saj vam pokaže, kako vadba izboljšuje vašo sposobnost za premikanje meja. Ogledate si lahko tudi celotno obremenitev pri vadbi, s katero se meri obseg vaj v zadnjih 7 dneh ter opravi primerjava z optimalnim območjem za vašo telesno pripravljenost in nedavno zgodovino vadbe.
 

Zdaj lažje dobite podatke, ki jih potrebujete za izboljšanje pripravljenosti. Z uro Forerunner 935 merite ključne parametre teka2, na podlagi katerih lahko analizirate svojo zmogljivost. Biomehanske meritve, kot so kadenca, dolžina koraka, čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost, navpično nihanje in navpično razmerje, so bistveni za razumevanje pripravljenosti, zato lahko na tekmovanjih daste vse od sebe. Ti parametri so na voljo ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu2 ali kompaktnega senzorja Running Dynamics Pod, ki si ga zataknete za pas. Uporabite lahko tudi skupine funkcij za vadbo kolesarjenja in celo plavanja. V vodi ura Forerunner 935 beleži razdaljo, tempo, število zamahov in številne druge podatke.
 

Naredite več med dvema polnjenjema

Odpravite se na svojo novo najdaljšo vajo z baterijo, na katero se lahko zanesete tudi sredi železnega triatlona ali ultramaratona. Ura Forerunner 935 zagotavlja napajanje z baterijo do 24 ur v načinu GPS in do 60 ur v načinu varčevanja z baterijo UltraTrac. Kadar jo uporabljate le kot vsakodnevno pametno uro, jo baterija z enim polnjenjem napaja do 2 tedna.


Tek, sprint, plavanje, kolesarjenje, triatlon

Vaša rutina je vse kaj drugega kot rutina. Z uro Forerunner 935 zlahka spremenite rutino, saj ima vdelane profile dejavnosti za tek (v zaprtih prostorih/na prostem), kolesarjenje (v zaprtih prostorih/na prostem), plavanje (v bazenu/odprtih vodah), tek na smučeh, veslaške športe, gorski tek, pohodništvo, vadbo za moč in številne druge dejavnosti.

Pri vadbi z več športi in na tekmah v duatlonu ali triatlonu funkcija samodejnega prehajanja med športi omogoča, da šport zamenjate samo z enim pritiskom gumba. Ura 935 je združljiva z naprednimi vajami za tek, kolesarjenje in celo plavanje v bazenu. Ustvarite vaje po meri in jih brezplačno prenesite v spletni vadbeni skupnosti Garmin Connect™. Nato preglejte pretekle dosežke v programu ali jih za dodatno spodbudo delite z družino in prijatelji.
Training Status


Pametnejše povezave

Pametna obvestila, ki si jih lahko ogledate na zapestju, so šele začetek. Pri združitvi z združljivim pametnim telefonom3 ura Forerunner 935 omogoča samodejno nalaganje v storitev Garmin Connect, zvočne pozive, upravljanje glasbe in številne druge možnosti. Vaši bližnji lahko spremljajo vaše teke in vožnje v realnem času s funkcijo LiveTrack, uporabite pa lahko tudi funkcijo GroupTrack, s katero med kolesarjenjem spremljate svoje kolesarske prijatelje.  Za pošiljanje podatkov v oblak in prejemanje iz njega lahko uporabite hitro povezavo Wi-Fi®, saj ura 935 omogoča tudi to.
Sledite svojemu srcu

Merjenje srčnega utripa na zapestju je morda priročna izbira, če se želite med tekmovanjem gibati brez omejitev, vendar lahko z uro Forerunner 935 beležite še veliko več podatkov ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu. Merilnik srčnega utripa na prsnem pasu (denimo HRM-Run™ ali HRM-Tri™) omogoča uporabo naprednih funkcij, kot sta laktatni prag in test učinka spremenljivosti srčnega utripa.
 


Samozavestno tudi zunaj dosega omrežja

Z uro Forerunner 935 greste lahko kamor koli, saj ima sprejemnik signalov GPS in GLONASS, zato lahko v zahtevnejših razmerah bolje spremlja vaš položaj kot samo s sprejemnikom signalov GPS. Poleg tega vam vgrajen barometer zagotavlja informacije o višini v realnem času.

Katere dejavnosti lahko meri ura 935?

Meri lahko več dejavnosti, kot se vam je kadar koli zdelo možno! Triatlonski športi so šele začetek, saj je na voljo tudi vdelana podpora za pohodništvo, veslanje, golf, smučanje, veslanje na deski in še veliko drugih dejavnosti.
Prilagodite napravo in se povežite

Ura GPS za tek/triatlon Forerunner 935 se samodejno sinhronizira z našo brezplačno spletno vadbeno skupnostjo Garmin Connect, v kateri lahko spremljate svoj napredek in ga delite prek družabnih omrežij. V storitev Garmin Connect se prijavite z namiznim računalnikom ali pa v združljiv pametni telefon prenesite program Garmin Connect™ Mobile. Napravo lahko prilagodite tudi s podatkovnimi polji, brezplačnimi videzi ure družbe NUUN in celo programi, kot sta Uber in Accuweather, vse to pa je na voljo v trgovini Connect IQ™.


Vsak dan lahko tekmujete

Zagotovite si dodatno spodbudo za izboljšanje svojega včerajšnjega dosežka z odseki Strava Live. Naročniki na storitev Strava Premium lahko z napravo 935 sinhronizirajo tekaške in kolesarske odseke, ki jim med dejavnostjo zagotavljajo povratne informacije v živo. Prejemate lahko tudi opozorila o začetku in koncu odsekov, ogledate si lahko uvrstitev na lestvici najboljših in primerjate trenutni dosežek s svojim osebnim rekordom.

Ura, ki vam prihrani skrbi

Brez strahu zapeljite na cesto ali zakorakajte na stezo, saj lahko uro 935 opremite s ploščico Road ID (na prodaj posebej). Ploščico enostavno namestite na pašček, na njej pa so lahko navedene pomembne zdravstvene informacije in podrobnosti stikov v sili, ki so koristne, če se vam med vadbo kaj zgodi. Zlahka lahko sebi in svojim bližnjim zagotovite nekoliko več brezskrbnosti, ko odidete od doma.


 

Več iz te teme:

Komentarji: