Kolebnica, naša najboljša prijateljica

Objavljeno
22. maj 2017 12.05
Posodobljeno
22. maj 2017 12.05
M.C.
M.C.
Ni skrivnost, da najboljši športniki in atleti, ki veliko potujejo, svojega domovanja ne zapustijo brez kolebnice v torbi. Seveda jo lahko s seboj vzamejo kamor koli pač že gredo. Vemo, da preskakovanje kolebnice prinaša delovanje celega telesa, da skrbi tudi za moč naši kosti, kardiovaskularno zdravje in celostno počutje, obenem pa dokazano s preskakovanjem kolebnice izboljšujemo spomin, reakcijski čas in koordinacijo. Kar pa je daleč najboljše pri kolebnici je, da jo lahko pospravimo v kovček in zavzame približno toliko kot par nogavic.

Podjetje Crossrope je na trg lansiralo izdelek, ki vam bo še olajšalo vadbo in potovanje, saj so v majhen prenosljiv paket, spakirali kar dve kolebnici, s katerima lahko povsod kurimo kalorije in sproščamo endorfin. Imenuje se "Burn Set", ki vas bo obremenil za manj kot en kilogram, vsebuje pa dve jekleni vrvi, prekriti s PVC-jem in držala za kolebnici. Črna kolebnica je sicer trikrat težja kot večina standardnih kolebnic, zato je zelo primerna za počasne kardiovaskularne vadbe. Ognjeno oranžna kolebnica pa s svojimi 370 grami poskrbi za intenzivnost vadbe in je primerna za eksplozivne izlete v telovadnico.

Poleg kolebnic Crossrope predstavlja aplikacijo za pametne telefone, kjer si lahko zagotovite instantnega osebnega trenerja, ki vas bo popeljal na pota intervalne vadbe s kolebnico, kardio vadbe in skokov čez žico za moč. 

 

Več informacij lahko pridobite na spletni strani crossrope.com.