Kolebnica, naša najboljša prijateljica

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Ni skrivnost, da najboljši športniki in atleti, ki veliko potujejo, svojega domovanja ne zapustijo brez kolebnice v torbi. Seveda jo lahko s seboj vzamejo kamor koli pač že gredo. Vemo, da preskakovanje kolebnice prinaša delovanje celega telesa, da skrbi tudi za moč naši kosti, kardiovaskularno zdravje in celostno počutje, obenem pa dokazano s preskakovanjem kolebnice izboljšujemo spomin, reakcijski čas in koordinacijo. Kar pa je daleč najboljše pri kolebnici je, da jo lahko pospravimo v kovček in zavzame približno toliko kot par nogavic.

Podjetje Crossrope je na trg lansiralo izdelek, ki vam bo še olajšalo vadbo in potovanje, saj so v majhen prenosljiv paket, spakirali kar dve kolebnici, s katerima lahko povsod kurimo kalorije in sproščamo endorfin. Imenuje se "Burn Set", ki vas bo obremenil za manj kot en kilogram, vsebuje pa dve jekleni vrvi, prekriti s PVC-jem in držala za kolebnici. Črna kolebnica je sicer trikrat težja kot večina standardnih kolebnic, zato je zelo primerna za počasne kardiovaskularne vadbe. Ognjeno oranžna kolebnica pa s svojimi 370 grami poskrbi za intenzivnost vadbe in je primerna za eksplozivne izlete v telovadnico.

Poleg kolebnic Crossrope predstavlja aplikacijo za pametne telefone, kjer si lahko zagotovite instantnega osebnega trenerja, ki vas bo popeljal na pota intervalne vadbe s kolebnico, kardio vadbe in skokov čez žico za moč. 

 

Več informacij lahko pridobite na spletni strani crossrope.com.

ni podpisa
ni podpisa

Več iz te teme:

Komentarji: