Nov turistični produkt Alpski igluji ob jezeru Jasna

Druženje v mehurčku ter v objemu narave. Kranjska Gora je bogatejša za nov turistični produkt: Alpski igluji ob jezeru Jasna.
Fotografija: Neodtegljiv del koncepta zimske restavracije Alpske iglu je geslo ko deliš, poskrbiš (sharing is caring), saj si prizadevamo k vrnitvi k stari tradiciji deljenja dobre hrane z najbližjimi. FOTO: Jasnaresort.com 
Odpri galerijo
Neodtegljiv del koncepta zimske restavracije Alpske iglu je geslo ko deliš, poskrbiš (sharing is caring), saj si prizadevamo k vrnitvi k stari tradiciji deljenja dobre hrane z najbližjimi. FOTO: Jasnaresort.com 

Neodtegljiv del koncepta zimske restavracije Alpske iglu je geslo ko deliš, poskrbiš (sharing is caring), saj si ponudnik prizadeva k vrnitvi k stari tradiciji deljenja dobre hrane z najbližjimi. Glavne jedi izbranih menijev servirajo na dilcah sredi mize, tako jih lahko delite. Posebnost je skupinska dila s sladicami.

image_alt
Smučarski pohod po Pokljuki

Vsak iglu je namenjen največ 8 osebam, je tudi odlična rešitev v času, ko je zdravje na prvem mestu, saj predstavlja nek mehurček, v katerem se lahko s svojimi najbližjimi in v ožjem krogu prijateljev družimo ob dobri hrani in edinstvenem razgledu na jezero Jasna. Ob rezervaciji enega od iglujev si zagotovite vse prej kot običajno izkušnjo – časovni okvir najema je 1,5 ure za posamezno rezervacijo.

Restavracija Alpski igluji nudi nov poseben način oddiha za družine in prijatelje ter razvajanje za ljubitelje dobre hrane v dobri družbi. Ljubezen in hrano je treba deliti, ne pa ju zapravljati. 

Vsak iglu ima svoj utrip…kakšen? Morali boste ugotovite kar sami. Zdaj je pravi čas za pravljico. Čas je za pravljico v Jasni. 

Komentarji: