Novo leto, nova oprema

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Novo leto, nova oprema


Trdijo, da bo leto 2017, leto razcveta. Upamo le, da ne bo celo zimo cvetelo po hribih. Potrebujemo sneg!


Scott poznamo v kolesarskem svetu. Naj se popravim, najprej smo ga spoznali v smučarskem svetu, zdaj je bolj znan na dveh kolesih, zato pa ne smemo pozabiti njegovih korenin. Scott smuči? Da, tudi to obstaja in to na zelo kvalitetni ravni, ravno tako kot se az to znamko spodobi. Videli smo jih v prodajalni Extreme Vital. Cene se gibljejo od 150 evrov navzgor.


Dynafit čevlji za turno smuko.
Še ena znamka, ki ima zelo visoko mesto v zimskih športih. Gre za vrhunski čevelj, ki bo zadovoljil še tako zahtevne turne smučarje. Za rekreativce ni ravno priporočljiv, ker enostavno ne potrebujejo tako dobrega čevlja. Ne da bi vas podcenjevali, vendar se za precej manj denarja, za toliko kolikor ga boste potrebovali, lahko kupi kak drug model. Mi sicer priporočamo tega, ker je, priznajte tudi lep in ne samo dober.

Cena: 424,00 Eur

www.annapurna.si

ni podpisa
ni podpisa


Dynafit speed turn 2.0
Vezi za turne smučke Dyinafit Speed Turn je nadgradnja legendarnega TLT Speeda, ki je bil najboljša izbira za ambiciozne turne smuke že skoraj dve desetletji. Ta vez je krasila smuči že kar nekaj vzponov in celo prvenstev v turnem smučanju. Uspeh Speed serije TLT preprosto gre naprej. V kompletu priloženi tudi lovilni jermenčki.

Vezi ustrezajo izbranim tipom turno smučarskih čevljev, ki imajo prilagojene utore. Tehnologija vezi TLT (vpetje). Prednost teh vezi je v izredno majhni teži. Ustrezni proizvajalci turno smučarskih čevljev: Scarpa, Dynafit... Teža: 370 g

 Cena: 293,00 Eur
www.agp.si

ni podpisa
ni podpisa

 

Ura Garmin Fenix 3 saphire


Ura fēnix 3 Sapphire je  športna ura z GPS-om za vrhunske športnike in pustolovce na prostem. Njeno zmogljivost zagotavljajo satelitski signali GPS in GLONASS prek nove kovinske antene EXO ter svetel barvni zaslon, ki je zaščiten s kupolastim safirnim steklom, odpornim proti praskam. Ura fēnix 3 je opremljena s funkcijami za vadbo za več športov, gorski tek in navigacijo. Ponaša se z vzdržljivim športnim ohišjem iz kakovostnih materialov in pametnimi funkcijami, kot so programi Connect IQ.
Ne glede na izziv, ki si ga zadate – to je vaša ura.

Ure fēnix 3 Sapphire so na voljo v 5 različnih slogih, in sicer v roza zlati barvi z belim paščkom, srebrni barvi z usnjenim paščkom, sivi barvi s klasičnim usnjenim paščkom ter iz titana in klasičnega nerjavnega jekla. Vse ure imajo anteno EXO, ki je v celoti vgrajena v zaščitni kovinski okvir, in izjemno močno ohišje iz steklenih vlaken za večjo trpežnost. Osvetljen barvni zaslon Chroma visoke ločljivosti je berljiv tudi na sončni svetlobi, da si lahko podatke jasno ogledate pri kakršni koli svetlobi. Ura fēnix 3 je vodotesna do globine 100 metrov, baterija pa zagotavlja napajanje do 50 ur v načinu varčevanja z baterijo UltraTrac™, 20 ur v načinu GPS in do 3 tedne v načinu pametne ure (odvisno od nastavitev)....

 

Cena: 649,00 Eur

www.garmin.com

ni podpisa
ni podpisa

 


Smučarska očala Bolle SCARLETT ANNA

Smučarska očala Bolle SCARLETT ANNA  so namenjena zaščiti pred snegom, soncem, vetrom in mrazom med zimskimi športnimi aktivnostmi.Smučarska očala Bolle omogočajo udobno in popolno prileganje čeladi. Izdelana so iz dvoplastne srednje goste pene z mehkim mikro flisom za udobno prileganje obrazu. Outrigger sistem zasnovan za smučarska očala Bolle, da se tesno prilegajo, medtem ko omogoča trak samostojno interakcijo z najnovejšimi modeli čelad. Silikoniziran trak pomaga zagotoviti popolno podporo za očala na čeladi. Zunanja leča ima zaščitni premaz za preprečevanje prask. Modulator ™ fotokromatsko oranžno steklo z rahlo srebrnim pridihom je visoko kontrastno in na samem vrhu tehnologije. Leča spremeni barvo v trenutku s svetlobo, kar zagotavlja optimalno vidljivost čez dan. Ta tehnično napreden objektiv spremeni barvo, ki gre od temno oranžne v svetlih pogojih do svetlo oranžne pri šibki svetlobi.


Lastnosti:

    Steklo: Modulator Citrus Gun.
    Leča: Dvojna leča.
    UV zaščita: 100 %.
    P80+: Premium sloj za preprečevanje rosenja.
    Sloj za preprečevanje prask.
    Indeks zaščite: S1-S2.
    Flow-tech prezračevalni sistem.
    Silikonski trak.
    Outrigger sistem za fiksno prileganje.
    Uporaba: Srednje močna svetloba.
    Široko vidno polje.

Cena: 80,00 Eur


www.bokal-sport.si

ni podpisa
ni podpisa

 

Več iz te teme:

Komentarji: