Pet božičnih daril za smučarko

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa


1. Smučarska jakna Henriette


Toni Sailer je legenda, smučarska legenda in njegovi nasledniki najbolje vedo, kako naj bi bile smučarke oblečene. Njihovo vodilo je, da mora biti smučarka enako elegantna na smučeh in brez njih. Henriette je vse prej kot običajna smučarska bunda. Ročno polirana zadrga, vodoodbojno, pralno merino usnje, šimrast satin, krznen ovratnik, vododporni šivi… Gre verjetno za najboljšo smučarsko jakno, kar jih je trenutno na trgu. Da o izgledu ne izgubljamo besed.

ni podpisa
ni podpisa


Cena: 1.999,00 Eur
www.tonisailer.com

 

 

2. Smučarske hlače Alla new midnight


Če ji kupite jakno potem morate tudi hlače, kajne? Elastične, oprijete, vodoodporne, tople, prilagodljive, iz najboljših materialov, kar se jih uporablja v ta namen ta hip. Hlače v katerih bo vaša sopotnica videti odlično tudi izven smučišč.

ni podpisa
ni podpisa


Cena: 529,00 Eur
www.tonysailer.com

 


3. Čelada Carrera vintage


Nobena druga čelada nima take zgodovine, kot jih ima belo rdeča Carrera s pripadajočimi očali istega proizvajalca. Gre za legendarna izdelka in vaša smučarka enostavno to mora imeti. Ne, ne glejte, da ne paše k njeni jakni, gre za izdelka, ki sama zase povesta vse.

ni podpisa
ni podpisa


Cena: 420.00 Eur za komplet
www.carreraworld.com

 

 


4. Pancarji Lange


Verjetno ni treba razlagati, zakaj, kajne? Kar nosi Julia Mancuso, je tisto pravo za vašo smučarsko. Modre langice so edina izbira. No, tudi Mazetova Tina jih je imela rada na nogah. Kaj hočete več?

ni podpisa
ni podpisa


Cena: 399,00 Eur
www.lange.com

 

 


5. Elan Delight Black Edition

Kristalčki na smučeh? Tega še nismo videli in zato se takoj pojavi vprašanje, kaj se jim zgodi, ko se na primer na Krvavcu borimo za pozicijo pred sedežnico? Ko ti nekdo s smučmi starejšimi od samega Swarovskega zahodi »dilo« na polno? Ampak, pustimo to, lastnice Delight Black Edition smučk, najbrž ne čakajo v vrstah, kajne?
Elanovci jih lepo predstavljajo. »Delight Black Edition so peresno lahke črne lepotice, ki s svojo premišljeno konstrukcijo ponujajo vrhunske vozne lastnosti. Občutno znižanje teže je omogočila uporaba ultralahkih materialov, skrbno izbranih v skladu s konceptom Delight in SlimShape, ob tem pa so ohranjene visoko torzijsko togost, odličen prenos energije na podlago, boljši oprijem robnikov v zavojih ter vrhunski nadzor nad smučmi. Zaradi omenjenih lastnosti boste tako lahko cel dan smučale hitro in odzivno ter med izgledale kot superzvezda. Nagrajene so bile z ISPO Award in nagrado Red Dot, prejele pa so tudi prestižen naziv Plus X Award za izjemen dizajn, kvaliteto in funkcionalnost«.

ni podpisa
ni podpisa

Cena: 649,00 eur
www.elanskis.com

 

Več iz te teme:

Komentarji: