Polet se pridružuje pobudi Slovenija v rumenem

Prepričani smo, da ste tudi naši bralci navdušeni nad neverjetnimi predstavami slovenskih kolesarjev na sloviti dirki Tour de France.
Fotografija: Ob za Slovenijo ugodnemu razpletu sobotnega kronometra vas vabimo, da video pobude objavite še isti večer od 19. ure naprej na svojih družbenih omrežjih. FOTO: Kenzo Tribouillard/AFP
Odpri galerijo
Ob za Slovenijo ugodnemu razpletu sobotnega kronometra vas vabimo, da video pobude objavite še isti večer od 19. ure naprej na svojih družbenih omrežjih. FOTO: Kenzo Tribouillard/AFP

Obeti, da bo ali Primož ali Tadej prvi slovenski kolesar, ki bo v več kot stoletni zgodovini dirke po Franciji rumeno majico vodilnega oblekel tudi zadnji dan v Parizu, so odlični. Kar bo že to nedeljo!


  
Ob tem nepozabnem, a upamo ne tudi enkratnem dogodku so se na Kolesarski zvezi Slovenije odločili dobitnika rumene majice proslaviti na prav poseben način.

Slovenke in Slovence pozivajo, da se dan po velikem zmagoslavju, natančneje v ponedeljek (21. 9.), v znak veselja, navdušenja, ponosa in povezanosti vsi oblečemo v rumeno.
   
Ker nam to lahko uspe zgolj skupaj, nas prosijo za pomoč pri hitrem širjenju novice o pobudi »Slovenija v rumenem«. V ta namen najdete na povezavi promocijski paket z videom, ki poziva k ponedeljkovemu nošenju rumene (https://cutt.ly/xfFmV1s). 

Ob za Slovenijo ugodnemu razpletu sobotnega kronometra vas vabimo, da video pobude objavite še isti večer od 19. ure naprej na svojih družbenih omrežjih. Prav tako najdete v paketu grafične datoteke, s katerimi lahko svoje kanale obarvate rumeno. Objavam pa ne pozabite dodati pripisa #slovenijavrumenem.  

***
Uredništvo Poleta in Kolesarska zveza Slovenije
 

Preberite še:

Komentarji: