Prijave za Oviratlon so odprte!

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Pred nami je sedma oviratlon sezona, v kateri se bomo v soboto, 7. 7. 2018, srečali na Pokljuki, rojstnem kraju oviratlona. Potrudili se bomo, da bo letošnje oviratlon doživetje znova nekaj posebnega in da vam bo še dolgo ostalo v spominu. Na 10 kilometrih bo 23 ovir - nekatere med njimi oviratlon klasika, kot pa se za vsak oviratlon spodobi, bomo poskrbeli za marsikakšno novost in presenečenje. Prvič se bodo lahko na znameniti pokljuški trasi preizkusili tudi najmlajši, za katere pripravljamo JUNIOR oviratlon.

ni podpisa
ni podpisa

Časa za priprave imate do prve julijske sobote seveda več kot dovolj, prav tako bo v prihajajočih mesecih ogromno priložnosti, da za svojo oviratlon ekipo, ki lahko šteje neomejeno članov, navdušite svoje prijatelje, sorodnike, sodelavce ... Za avanturo, ki jo bodo skupaj z vami in nami doživeli v pokljuških gozdovih, vam bodo neizmerno hvaležni, vsi skupaj pa boste preživeli fenomenalen dan, na katerem boste lahko poleg premaganih ovir in zadovoljstva, ki vas bo ob tem prevzelo v cilju, naredili še cel kup odštekanih in zabavnih fotografij ter video posnetkov, ki bodo prevzele vaše sledilce in prijatelje na družbenih omrežjih.

Čeprav je do letošnjega oviratlon dneva D še kar nekaj časa, pa ne odlašajte s prijavo. Ta je namreč najugodnejša v prvem prijavnem roku, tj. do 15. 3. 2018, ko znaša 20 evrov.

Se vidimo!

Več iz te teme:

Komentarji: