Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Polet

SipaBoards spet na Kickstarter

ni podpisa
ni podpisa
Uredništvo
21. 3. 2016 | 10:03
21. 3. 2016 | 10:03
1:59

ni podpisa
ni podpisa

Podjetje SipaBoards, ki je razvilo prvi samonapihljivi SUP z električnim pogonom, predstavlja novo generacijo samonapihljivih supov - SipaBoards Air. SipaBoards AIR se do idealnega tlaka napihne sam, v 5 minutah. Kompresor je neločljivi del supa, zaradi česar je postopek povsem preprost. Sup ima vgrajeno enostavno magnetno stikalo.

SipaBoards AIR bo doživel svetovno premiero na Kickstarterju. Cilj kampanje, ki se bo začela na prvi pomladanski dan, v ponedeljek, 21. marca, je zbrati vsaj 100.000 € zagonskega kapitala. S SipaBoards Air prihajajo na trg tudi nove oblike samonapihljivih supov, poleg cruiser modela še najbolj prodajana oblika all-rounder ter balance yoga sup za jogo na supu.

“SipaBoards AIR uvaja posvem novo kategorijo supov - samonapihljivi supi. Prepričan sem, da bo naša inovacija najpomembnejši razvojni korak v tej industriji v letu 2016 in da se bo zaradi nje s tem lepim športom lahko ukvarjalo še več ljudi. SipaBoards AIR s funkcijo samonapihovanja odpravlja edino slabost napihljivih supov, ki se sicer v zadnjih letih zaradi številnih prednosti povezanih s shranjevanjem in transportom uveljavljajo pred trdimi, saj tako odpade zamudno in naporno ročno napihovanje” pojasnjuje ustanovitelj Sebastjan Sitar.

Nagrade Red dot, Paddle Expo in ISPO

SipaBoards so poleti prejeli prestižno oblikovalsko nagrado Red Dot Award, navdušili pa so tudi strokovno javnost na specializiranem veslaškem sejmu Paddle Expo v Nürnbergu. Januarja so inovacijo predstavili še na največjem svetovnem sejmu športne opreme sejmu ISPO v Münchnu, kjer so se uvrstili med finaliste v kategoriji inovacij “Brand New”.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine