Spoznajte pametni spletni vodič Kam pa kam

Agencija Escapebox je razvila nov turistični produkt na področju digitalizacije v turizmu: Pametni spletni vodič Kam pa kam.
Fotografija: Agencija je med drugim razvila AR aplikacijo, s katero obiskovalci na licu mesta spoznajo zgodbo Ruske kapelice v AR tehnologiji. FOTO: Voranc Vogel/Delo
Odpri galerijo
Agencija je med drugim razvila AR aplikacijo, s katero obiskovalci na licu mesta spoznajo zgodbo Ruske kapelice v AR tehnologiji. FOTO: Voranc Vogel/Delo

Gamification agencija Escapebox, ki se ukvarja z ustvarjanjem zabavnih iger za turistične destinacije, je razvila nov turistični produkt in sicer pametni spletni vodič Kam pa kam.

Gre za spletno orodje, ki pri doseganju višjih konverzijskih stopenj priskoči na pomoč predvsem turističnim organizacijam, pa tudi najrazličnejšim ponudnikom turističnih storitev. Končnim uporabnikom, domačim in tujim izletnikom pa orodje pomaga pri hitrem in učinkovitem načrtovanju enodnevnega izleta.

Pametni spletni vodič Kam pa kam domačim izletnikom na zabaven in učinkovit način priskoči na pomoč pri načrtovanju enodnevnega izleta, turističnim destinacijam pa pomaga pri:

·  navduševanju domačih in tujih obiskovalcev,
·  promociji destinacij,
·  povečanju obiska spletne strani,
·  zbiranju e-poštnih prijav,
·  boljšem poznavanju obiskovalcev,
·  povečanju števila delitev na družabnih omrežjih,
·  povečanju števila rezervacij vaših aktivnosti.

Agencija je med drugim razvila AR aplikacijo, s katero obiskovalci na licu mesta spoznajo zgodbo Ruske kapelice v AR tehnologiji, Zmajčkovo nenavadno popotovanje, Mikulove vragolije  In druge projekte. 

Komentarji: