Startaj s prve vrste

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Za vsakega pravega tekača je posebna čast, če lahko maraton starta iz prve vrste. Zato bo adidas tudi letos dvema tekačema omogočil, da bosta na Volkswagen 21. Ljubljanskem maratonu svoj 21- ali 42-kilometrski tek začela ob boku najboljših.

Izmed vseh, ki se bodo priključili adidas tekaški skupnosti in na spletni strani www.whyirunljubljana.si delili svoj razlog, zakaj tečejo na Ljubljanskem maratonu, bo adidas izžrebal eno tekačico ter enega tekača, ki si bosta mesto v prvi startni vrsti delila z najboljšimi maratonci z vsega sveta. Srečna izžrebanca bo opremil tudi z najnaprednejšo adidas tekaško opremo in poskrbel, da letošnjega maratona zagotovo ne bosta nikoli pozabila.

Z akcijo na družbenih omrežjih vrnili slavo zapuščenim ljubljanskim lokacijam

Adidas je ob predstavitvi jesenske kolekcije copat adidas Originals NMD organiziral pravi mestni lov, v sklopu katerega so sodelujoči odkrivali zapuščene ljubljanske kotičke, kjer sta nekoč vladala glasba in zabava.

Namige za skrite lokacije sta na svojih družbenih omrežjih razkrivala raper Zlatko ter modna navdušenka Ajda Sitar in svoje sledilce popeljala na tri pozabljene lokacije; pred ljubljanski hotel Bellevue, zaprt Bežigrajski stadion in zaraščene vevške bazene. Več deset mestnih raziskovalcev se je uspešno vključilo v lov, med njimi pa so na koncu izžrebali tri, ki bodo prejeli copate NMD.

Več iz te teme:

Komentarji: