Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Polet

Test opreme: Kalkhoff Voyager Pro

ni podpisa
ni podpisa
Mark Koghee
20. 6. 2016 | 11:06
20. 6. 2016 | 12:06
1:46

ni podpisa
ni podpisa

Kalkhoff Voyager Pro je aluminijasto mestno oziroma (pogojno) potovalno kolo za krajše vožnje, ki so ga v nemški tovarni Kalkhoff uvrstili med t. i. fitnes kolesa. Na kratko je voyager pro vsestransko, pravzaprav večnamensko kolo.

Kolo ima okvir iz lahkega aluminija, močne diskaste hidravlične zavore, lučki, ki ju napaja dinamo v prvem pestu, aluminijast prtljažnik in kar 30 prestav. S takimi razmerji se je mogoče povzpeti na kateri koli hrib, če bi si to pač želeli.

Kolo je idealno za vožnjo po mestu in v mesto. To je gotovo kolo za vas, če iščete takega, s katerim se lahko vozite v službo, ali če želite kolesariti razmeroma hitro v normalnih oblačilih.

Kolo ima sprednje vzmetene vilice. Za vožnjo po lepih mestnih kolesarskih stezah je to morda celo odveč, toda vilice vseeno pripomorejo k dodatnemu ugodju med vožnjo, še bolj pa se izkažejo, če se popoldne ali med vikendom s koleščkom ne preveč divje zapodite v naravo, tudi na lepše makadamske poljske poti. S tem kolesom se da poskrbeti tudi za ne preveč zahteven osebni fitnes – fitnes pomeni dobro počutje telesa. In glave, jasno. In sploh ni nujno, da je tak fitnes zelo intenziven.

Sam modela Voyager Pro ne dojemam kot pravo fitnes kolo tako kot pri Kalkhoffu. Za prepričljivo fitnes kolo je izdelek premalo »našpičen«. Kolo pa je sijajno za prevažanje v službo in po mestu in za enostavnejša krajša kolesarska križarjenja za dobro počutje.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine