Trenažer: 60-minutna vadba za moč in vzdržljivost

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Prejšnjič smo v sklopu kolesarske vadbe, ki jo na naših straneh predstavljamo preko portala Global Cycling Network, predstavili mučno, peklensko in nečloveško 20-minutno vadbo za kurjenje maščobe in kalorij. Če vam je uspelo na domačem trenažerju ali v fitnesu ob spremljanju videoposnetka držati tempo, potem bo naslednji trening za vas mala malica. Srčnega utripa ne bomo dvignili tako silovito kot smo ga prejšnjič, tokrat bomo na srednjih in visokih obratih pritiskali na pedala celo uro in poskrbeli za moč, stabilnost in vzdržljivost.

Pravijo, da je na kolesu to popolna kombinacija, moč in vzdržljivost krasi najboljše, ti pa so to popeljali do neslutenih višav, ki nam kot običajnim rekreativcem niso niti jasne. Tako kot ponavadi boste tekom treninga opravljali intervale, v veliki večini dolge tri minute. Kot vodja treninga pravi: "Ne bo vam vedno udobno in lepo, a po treningu se boste počutili precej fantastično."

GCN ali Global Cycling Network je odlična platforma s katero lahko začetniki ali stari kolesarski mački opravijo treninge na prostem ali trenažerju, dobijo nekaj nasvetov o oskrbovanju kolesa in najnovejši opremi ter se naučijo kolesarskega bontona, ki še kako pride prav med dirkami oziroma kolesarskimi prazniki.

Več iz te teme:

Komentarji: