Video: Kolesarjenje ali akrobatika?

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Vsi, ki že dolgo poganjamo verižno gnana dvokolesa pod nogami vemo, da kolo kot naš najboljši spremljevalec že davno ni več samo sredstvo potovanja od točke A do točke B.

Kolo je lahko tudi pripomoček pri akrobatiki. Zdaj ne govorim o naključnih »salto mortale« elementih, ko smo polni kolesarskega zanosa nehote » poleteli« čez »balanco svojega bicikla«, temveč o namerno in temeljito načrtovanih trikih, ki jih mladci, s pogonom na adrenalin izvajajo za nas, višine in padcev boječih se smrtnikov. Eden izmed članov nove generacije ekstremnih kolesarjev je mladenič, po imenu Nicholi Rogatkin.

Mladenič, ki bi ga po imenu z lahkoto povezali z državo, v kateri je doma distilat krompirja, je profesionalni kolesar postal z rosnimi 13 leti. Odločil se je, da bo meje nemogočega pri ekstremnem »dirt« kolesarjenju premaknil še malo višje. In uspelo mu je! 

Kako virtuoz na dveh kolesih, doma iz zvezne države Massachusetts izraža svoja gravitacijska čustva in kako jih preliva na podlago Matere Zemlje si oglejte v zgornjem videu!

Več iz te teme:

Komentarji: