Zdrav sem, lahko igram squash

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Prihodnje deževne dneve si lahko krajšate z obiskom vsakoletnega družabnega, zanimivega, veselega, športnega dogodka 24h Squasha.

Vse skupaj se začne danes ob 20h.

V soboto od 10h - 12h vas vabijo na brezplačen tečaj squasha za otroke in odrasle. Od poldneva dalje pa na rekreativni turnir. Vseh 24 ur bo poskrbljeno za hrano, pijačo in zabavo.

Letos so se odločili, da bo dogodek zaznamovan tudi dobrodelno, saj želijo dokazati, da squash ne pozna meja, kadar je to najbolj potrebno. Njihov dober prijatelj in odličen gostitelj Miki iz Szegeda (Miklós Pápai, Squash Club Szeged) ima štiri otroke, na žalost pa se je njegov najmlajši sin, 10 letni Botond, rodil z okvaro na hrbtenici. Pokazala se je izredna priložnost za operacijo v ZDA, ki mu bo močno izboljšala stanje. Pri zbiranju denarja za operacijo in okrevanje mu želijo pomagati.
Odločili so se, da bodo letos uvedli ''dobrodelno kategorijo'', kjer bodo šteli odigrani seti v kombinaciji s sponzoriranimi seti (set=5 €). Na poti do zmage na tej lestvici  lahko pomagamo tako, da doniramo poljubni znesek na račun kranjskega kluba ali ''v živo'' na samem dogodku.

Podatki za donacijo:
Squash klub Kranj, Prešernova 8, 4000 Kranj
TRR: SI56 2900 0005 1509 476 pri UniCredit banki
namen: sq24ur – navijam za Jene-ta


Več o turnirju lahko najdete na povezavi Vogu centra, kjer bodo kasneje objavljene tudi zahvale vsem donatorjem: http://www.vogu.si/


»Zdrav sem, lahko igram squash. In srečen sem, če s tem pomagam še komu, ki tega ne more…
Pomagaj še ti: pridi na turnir. Ali pa podpri mene in doniraj Botondu!«

Več iz te teme:

Komentarji: