HOFER Tržnica, so izrazito svežega okusa in karseda bogati s hranilnimi snovmi. "/>
Predstavitvena informacija

Sveže in predelano na domačih tleh

Lokalni pridelki naravnost iz bližnjih sadovnjakov, polj in vrtov, ki so na voljo pod znamko HOFER Tržnica, so izrazito svežega okusa in karseda bogati s hranilnimi snovmi.
Fotografija: HOFER/HOFER Tržnica
Odpri galerijo
HOFER/HOFER Tržnica

Čeprav je danes lokalno zelo aktualno, pa nikakor ni le modna muha. Pridelki, ki so zrasli blizu nas in zato opravili krajšo pot do prodajnih polic, potrebujejo manj obdelave med transportom in so tako bogati z vitamini in drugimi hranili. Zaradi krajših dobavnih poti imajo manj obremenilen vpliv na okolje in omogočajo sledljivost vse do izvora – tako se vam ni treba spraševati, od kod živila prihajajo na vašo mizo.

PREVERJENO POREKLO

Poreklo naših svežih izdelkov iz HOFER Tržnice strokovno preverjamo s pomočjo inovativnih analitičnih metod stabilnih izotopov. Pri tem sodelujemo z neodvisnim avstrijskim laboratorijem Imprint Analytics, ki na podlagi masne spektrometrije izotopov ugotavlja izvor posameznih pridelkov in potrjuje obljubo o lokalnem poreklu. Tako ste lahko popolnoma prepričani, da pridelki izvirajo naravnost z določene lokalne kmetije, polja, njive, iz sadovnjaka ali z vrta. To je dvojna prednost, saj tovrstna preverjanja potrošnikom zagotavljajo zanesljive informacije o izvoru izdelkov in med drugim krepijo slovensko gospodarstvo.

HOFER/HOFER Tržnica
HOFER/HOFER Tržnica


SVEŽE VSAK DAN, 7 DNI V TEDNU

HOFER Tržnica kupcem ponuja pridelke lokalnih dobaviteljev, ki so na prodajne police pripotovali v največ 24 urah. Sodelujemo z lokalnimi pridelovalci, ki zagotavljajo do okolja prijaznejšo pridelavo. Naše sodelovanje odlikujejo fer odnosi, vzajemnost in dolgoročno partnerstvo, kar prinaša obojestransko korist in predvsem zadovoljstvo naših kupcev, saj so zanje vsak dan na voljo sveži pridelki naravnost iz narave.

HOFER/HOFER Tržnica
HOFER/HOFER Tržnica
 

 

Več iz te teme: