Predstavitvena informacija

Začnete dan z zajtrkom tudi, ko ste v stiski s časom?

Po jutru se dan pozna, zato ga je dobro začeti s hranljivim in okusnim zajtrkom. Še bolje je, če ga lahko pripravimo hitro in iz kakovostnih izdelkov. Pri izbiri zadnjih nam v trgovini pomagajo zaščitne oznake in certifikati, kot je certifikat BIO. Povedo nam namreč, kako so živila, ki jih kupujemo, pridelana.
Fotografija: Hranljiv in okusen zajtrk je naložba za dan, poln izzivov. Foto: HOFER
Odpri galerijo
Hranljiv in okusen zajtrk je naložba za dan, poln izzivov. Foto: HOFER


Zdrave navade z izdelki iz narave
Da je doma na voljo pestra izbira darov narave, poskrbi HOFERjeva linija BIO izdelkov Natur aktiv. V njej najdemo sveže sadje in zelenjavo, meso, kruh, raznovrstne mlečne izdelke in oreške pa tudi različne vrste keksov, omak, džemov in testenin za pester jedilnik po prijazni ceni. Širok nabor rednih in sezonskih izdelkov večkrat letno dopolni še pestra posebna ponudba.

Natur aktiv je linija BIO izdelkov, pridelanih na kmetijah, zavezanih visokim standardom ekološke pridelave. Ekološki kmetovalci uporabljajo le organska gnojila in se ne zatekajo k uporabi kemično sintetiziranih sredstev za varstvo rastlin ali sredstev, proizvedenih z gensko tehnologijo. Gre za trajnostni način kmetovanja, ki ohranja rodovitnost tal in deluje v dobro biološke raznovrstnosti. Izdelki Natur aktiv so izpostavljeni tudi rednemu nadzoru neodvisnih strokovnjakov, kar zagotavlja strog nadzor nad pridelavo in predelavo živil.

Natur aktiv je linija BIO izdelkov, pridelanih na kmetijah, zavezanih visokim standardom ekološke pridelave. Foto: HOFER
Natur aktiv je linija BIO izdelkov, pridelanih na kmetijah, zavezanih visokim standardom ekološke pridelave. Foto: HOFER
Dobro je imeti košček narave doma, saj tako poskrbimo, da se na naših krožnikih znajde le najboljše.