Superjunakinja bo zamudila kar sedem mesecev

Oboževalci Čudežne ženske bodo morali potrpeti. Novico o novem datumu je razkrila Gal Gadot.
Fotografija: Opojna Gal Gadot FOTO: Guliver/ getty Images
Odpri galerijo
Opojna Gal Gadot FOTO: Guliver/ getty Images

Čudežna ženska bo zamudila, to je jasno kot beli dan. Sicer se kaj takšnega za superjunakinjo ne spodobi, a vendar, težko pričakovani drugi del o dolgonogi amazonki z naslovom Čudežna ženska 1984 bo na velika platna prišel s sedemmesečno zamudo. Premiera je bila napovedana za 1. november prihodnje leto, a je zvezdnica Gal Gadot na spletu objavila, da bomo lahko njene bojne veščine občudovali šele od 5. junija 2020.
Čudežna ženska si je vzela čas. FOTO: Pr
Čudežna ženska si je vzela čas. FOTO: Pr

Pozornejši so že ugotovili, da bomo lahko drugi del gledali skoraj natanko tri leta po premieri prvenca, ki je prišel v kina 2. junija 2017 in postal velika svetovna uspešnica. Leta 2017 je prinesel 721 milijonov evrov zaslužka in v svetovnem merilu zasedel deseto mesto, med zaslužkarji v Združenih državah pa tretje.


Tudi v nadaljevanju bo Gal igrala Diano, to je Čudežno žensko, Chris Pine bo Steve Trevor, Connie Nielsen bo Dianina mama Hipolita, Robin Wright pa njena teta Antiope. Priložnost bodo dobili tudi novi igralci, med bolj znanimi sta Kristen Wiig v vlogi Barbare Minerve in Pedro Pascal, ki ga poznamo iz nadaljevanke Narcos, vendar še ni znano, koga bo igral. Dobra novica je, da bo film znova režirala Patty Jenkins, ki je tudi napisala scenarij za film v soavtorstvu z Geoffom Trevorjem (Batman proti Supermanu) in Davom Callahamom (Pogrešljivi).


Premiero naj bi prestavili zaradi drugega filma hiše Warner Bros, gre za Jokerja s Joaquinom Phoenixom, ki bo imel premiero 4. oktobra 2019. Pričakovanja v zvezi z Jokerjem so zelo visoka, saj naj bi Phoenix blestel v vlogi enega najbolj inovativnih hudobcev iz sveta superjunakov. 

Komentarji: