Pogba prepesnil odo Elizejskim poljanam (VIDEO)

Slavni refren šansona Champs Elysees je spremenil v poklon sramežljivemu reprezentančnemu kolegu N'Goloju Kanteju.
Fotografija: Paul Pogba (s francosko prvo damo) velja za enega glavnih zabavljačev v reprezentanci. FOTO: Philippe Wojazer/Reuters
Odpri galerijo
Paul Pogba (s francosko prvo damo) velja za enega glavnih zabavljačev v reprezentanci. FOTO: Philippe Wojazer/Reuters

Zimzelenček Majde Sepe, Šuštarski most, je predelava starega francoskega šansona Champs Elysees, ode Elizejskim poljanam, ki jo je davnega leta 1969 napisal Pierre Delanoe, zapel pa Joe Dassin. Nepogrešljiva viža je danes, na spektakularnem sprejemu zlatih »galskih petelinov« v domovini, doživela že n-to predelavo, tokrat si je z njo eden večjih šaljivcev v francoski nogometni reprezentanci Paul Pogba, sicer tudi eden od finalnih strelcev, sposodil reprezentančnega kolega N'Goloja Kanteja.


Sramežljiv, zadržan, skromen


Vendar na simpatičen, prisrčen način. Kante je namreč v zadnjih dneh zaslovel z že pregovorno sramežljivostjo, zadržanostjo in skromnostjo, že včeraj na Lužnikih je šele, ko je bil v to domala prisiljen, dvignil šampionski pokal visoko v zrak. Danes pa je Pogba njemu na čast prepesnil enega najpriljubljenejših francoskih napevov in ga Kanteju zapel v družbi soigralcev in selektorja Didierja Deschampsa, s čimer si je prislužil gromek aplavz navijačev in v hipu tudi stotisoče ogledov na družbenih omrežjih.

N'Golo Kante je že pregovorno sramežljiv, zadržan in skromen. FOTO: Thomas Samson/AFP
N'Golo Kante je že pregovorno sramežljiv, zadržan in skromen. FOTO: Thomas Samson/AFP

 

Komentarji: