Andrej Baković že pri zmagi št. 8

Vrhunski ljubljanski boksar v Banovićih nokavtiral tudi domačega matadorja Mirsada Husića.
Fotografija: Andrej Baković kot po tekočem traku niza zmage. FOTO: Tomi Lombar
Odpri galerijo
Andrej Baković kot po tekočem traku niza zmage. FOTO: Tomi Lombar

Banovići – Slovenski boksar Andrej Baković je vknjižil še osmo zaporedno profesionalno zmago v supervelterski kategoriji, sedmo predčasno, potem ko je na prireditvi v BiH s tehničnim nokavtom v drugi rundi premagal domačega matadorja Mirsada Husića (2 zmagi, 8 porazov).

»Ker mi je pred mesecem dni borba v Trstu padla v vodo, smo na hitro sprejeli dvoboj v Banovićih, ker si nismo želeli predolgega odmora do oktobrskega nastopa v Stožicah. Tokrat je šlo vse po načrtih,« je sporočil 29-letni Ljubljančan.

Še pred stožiškim spektaklom, na katerem se bo 6. oktobra v glavni borbi večera Ema Kozin (17 zmag, 9 s k. o., 1 neodločen izid) z izkušeno Švedinjo Mario Lindberg (17 zmag, 9 s k. o., 2 neodločena izida, 5 porazov) pomerila za diamantni šampionski pas v supersrednji kategoriji po različici WBC, se bo Baković še enkrat podal v ring.

»Čez mesec dni bom – če bo šlo vse po načrtih – znova nastopil na večji prireditvi v Banovićih,« je še dejal Baković, ki načrtuje, da bi se v Stožicah boril za svojo jubilejno deseto profesionalno zmago.

Komentarji: