Hyypiä: Neresnično! S 190 km/h skozi finske gozdove

Vzhajajoči finski zvezdnik relija Kalle Rovanperä je svoje mojstrstvo za volanom pokazal tudi nekdanji biatlonski šampionki Kaisi Mäkäräinen.
Fotografija: Nekdanji finski nogometni zvezdnik Sami Hyypiä (na fotografiji) je izjemno užival v vožnji z rojakom Kallejem Rovanperäjem. FOTO: Fabian Bimmer/Reuters
Odpri galerijo
Nekdanji finski nogometni zvezdnik Sami Hyypiä (na fotografiji) je izjemno užival v vožnji z rojakom Kallejem Rovanperäjem. FOTO: Fabian Bimmer/Reuters

Svetovno prvenstvo v reliju se bo konec tedna nadaljevalo z dirko na Finskem, kjer bodo bolj ali manj vse oči uprte v domačega asa Kalleja Rovanperäja. Vzhajajoči finski zvezdnik, ki se lahko pohvali že z dvema zmagama med svetovno elito (julija je bil najhitrejši v Estoniji, pred dvema tednoma pa še v Grčiji), bo tudi na domačih makadamskih cestah v najožjem krogu favoritov.

Med nedavnim krajšim oddihom so tudi nekdanji vrhunski finski športniki, kot so biatlonka Kaisa Mäkäräinen, rokoborka Petra Olli in nogometaš Sami Hyypiä, občutili, kako je sedeti ob 20-letnem dirkaču iz mesta Jyväskylä. Vsi po vrsti so bili prav navdušeni po adrenalinski vožnji s toyoto yaris.»Neresnično! Kakšna izjemna izkušnja je biti sovoznik Kalleju Rovanperäju v toyoti yaris. S 190 km/h skozi finske gozdove. Hvala vsem, ki so mi to omogočili,« je na družbenem omrežju instagram pod posnetek vožnje z Rovanperäjem zapisal Hyypiä, nekdanji nogometni zvezdnik Liverpoola in Bayerja iz Leverkusna.

Preberite še:

Komentarji: