Ni še prepozno - jutri bo na voljo še nekaj kart

Iz Odbojkarske zveze Slovenije so sporočili, da imajo še nekaj kart. V Stožice hočejo tudi poljski navijači.
Fotografija: Gledalci in navijači med četrtfinalno tekmo Rusija – Slovenija. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
Odpri galerijo
Gledalci in navijači med četrtfinalno tekmo Rusija – Slovenija. FOTO: Uroš Hočevar/Delo

Marsikdo je v zadnjih dneh sploh prvič gledal odbojko, a nič hudega – Slovenijo je zajela odbojkarska evforija, potem ko so slovenski odbojkarji veličastno ugnali veliko Rusijo.



A še preden je Mitja Gasparini zmagoslavno zabil zadnjo točko, je v marsikom zrasla želja, da si ogleda četrtkovo polfinalno tekmo s Poljsko. Polne Stožice, veselo vzdušje in atraktivna igra slovenske reprezentance so najboljše vabilo, vendar večina je bila prepozna.

FOTO: Uroš Hočevar/Delo
FOTO: Uroš Hočevar/Delo

 

 

Tudi Poljaki hočejo v Stožice


Spletni portal za prodajo vstopnic Eventim se je zaradi prevelikega navala sesul že deset minut po koncu obračuna z Rusijo, nato pa kart ni bilo več možno kupiti.

Kljub temu ima nekaj vstopnic organizacijski odbor ljubljanskega dela prvenstva. Natančne informacije bodo sporočili danes pozno popoldan, saj se morajo uskladiti z vodstvom Evropske odbojkarske zveze. Dogovoriti se bodo morali tudi s poljsko delegacijo, kajti tudi na Poljskem vlada veliko zanimanje za ogled tekme, poljski navijači pa so znani kot zelo zvesti podporniki odbojkarske reprezentance.
 

»Prosim, ne kličite me za karto«


Ljudje zdaj iščejo karto prek drugih kanalov, predvsem prek družbenih omrežij in malih oglasov, malo za šalo in veliko zares pa je že med prenosom tekme z Rusijo opozoril Tomi Šmuc, ambasador evropskega prvenstva: »Prosim, ne kličite me za karto.«

Najboljše karte (VIP) se sicer na bolha.com prodajajo za 400 evrov.

Kart na Eventimu trenutno ni možno kupiti. FOTO: Eventim
Kart na Eventimu trenutno ni možno kupiti. FOTO: Eventim


FOTO: Uroš Hočevar/Delo
FOTO: Uroš Hočevar/Delo

Komentarji: