Za naslove septembra v Pragi

Pri Evropski kajakaški zvezi so potrdili termin prvenstva stare celine.
Fotografija: Evropsko prvenstvo bo letos v Pragi, kjer je Peter Kauzer pred dvema letoma osvojil zlato in bronasto kolajno. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Odpri galerijo
Evropsko prvenstvo bo letos v Pragi, kjer je Peter Kauzer pred dvema letoma osvojil zlato in bronasto kolajno. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo

Pri Evropski kajakaški zvezi so potrdili za september načrtovano evropsko prvenstvo v slalomu na divjih vodah. To bo v Pragi med 18. in 20. 9.
 
V vodstvu krovne organizacije stare celine za kajak so sklenili, da bodo končno odločitev o predvidenih evropskih prvenstev sprejeli 60 dni pred načrtovanim začetkom tekmovanja. Danes so sporočili, da glede na trenutno situacijo na Češkem potrjujejo termin EP, kljub temu pa bodo v nadaljevanju še vedno spremljali dogajanje in razmere, prav tako pa tudi priporočila češke vlade ter svetovne in češke zdravstvene organizacije.
 
Češka kajakaška zveza je vskočila z organizacijo po tem, ko je London odpovedal EP zaradi pandemije koronavirusa. Nazadnje je Praga gostila EP leta 2018, takrat je Peter Kauzer osvojil naslov evropskega prvaka, skupaj z Martinom Srabotnikom in Nikom Testenom pa priveslal še do ekipnega brona.
 
 
 
 

Preberite še:

Komentarji: