Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Dolg jezik tekmecev je za Dončića prišel kot naročen

Po porazu na četrti tekmi Luko Dončića in soigralce čaka nova pot v Minnesoto. Boston je pometel z Indiano in že čaka v finalu, ki se začenja 7. junija.
Luka Dončić je ob porazih zelo čustven, v noči na sredo ni bilo nič drugače. FOTO: Jerome Miron/Reuters
Luka Dončić je ob porazih zelo čustven, v noči na sredo ni bilo nič drugače. FOTO: Jerome Miron/Reuters
29. 5. 2024 | 11:30
29. 5. 2024 | 17:46
5:02

V nadaljevanju preberite:

Po treh zmagovitih tesnih končnicah je napočil čas, da tudi Dallas po srhljivki v zadnjih sekundah parket zapusti sklonjenih glav. Metle so šle nazaj v omaro, po porazu s 100:105 je bil Luka Dončić jezen predvsem nase, a brez pravega razloga. Popolne serije so v tako izenačeni konkurenci redke, če bodo v noči na petek v Minnesoti opravili svoje delo, bo počitka pred velikim finalom še vedno več kot dovolj. »Zdaj se moramo osredotočiti predvsem nase in se pripraviti na publiko v Minnesoti, ozračje bo zelo naelektreno,« se izziva že veseli Kyrie Irving.

Na prvih treh tekmah skupaj je zvezdniški dvojec Dallasa Dončić-Irving nadigral konkurenčnega Anthony Edwards-Karl Anthony Towns za kar 70 točk, tokrat pa sta bila nosilca igre Dallasa kljub Dončićevim 28 točkam za deset točk prekratka in to je tehtnico v končnici prevesilo na stran Minnesote.

Kdaj se začenja finale? Kakšno je zdravstveno stanje v ekipi Dallasa? Kaj je ob odhodu iz Teksasa povedal Edwards? In zakaj Luka misli, da je on kriv za poraz? Preberite v nadaljevanju.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine