Dragić v metropoli manj natančen kot ob premieri sezone v Miamiju

Ponoči sta bila aktivna dva kluba s slovenskima košarkarjema v ligi NBA.
Fotografija: Goran Dragić (desno) in center Washingtona Kristaps Porzingis med eno od akcij. FOTO: Tommy Gilligan/Usa Today Sports
Odpri galerijo
Goran Dragić (desno) in center Washingtona Kristaps Porzingis med eno od akcij. FOTO: Tommy Gilligan/Usa Today Sports

Ponoči sta bila aktivna dva kluba s slovenskima košarkarjema v ligi NBA. Chicago, katerega barve brani Goran Dragić, je gostoval v Washingtonu, Denver, pri katerem igra Vlatko Čančar, pa v San Franciscu pri ekipi Goden State.

Čikaški Biki so klonili v metropoli z izidom 100:102, Dragić pa je pri tem prispeval 7 točk (za dve 2:5, trojke 1:3), 2 skoka in 5 podaj v 23 minutah igre. Ljubljančanu torej izza črte ni šlo tako gladko kot na prejšnji tekmi v Miamiju, ko je njegovemu bivšemu klubu natresel 12 točk z metom za tri 4:5.

Zanimivo, Chicago je dobil kar tri od štirih četrtin (26:30, 21:24, 25:26), izgubil pa le drugo (30:20). Denver si je ponoči vendarle pripisal odmevnejši skalp, saj je spravil na kolena Golden State (123:128). Gostiteljem ni pomagalo niti 34 točk Stephena Curryja. V majici Denverja je bil najboljši Nikola Jokić (26 točk, 12 skokov, 10 asistenc), Ćančar ni igral.

Vsi trije Slovenci v nedeljo zjutraj

Vsi trije slovenski košarkarji v ligi NBA bodo naslednji izziv sprejeli v noči s sobote na nedeljo. Luka Dončić in soigralci v majicah Dallasa bodo ob 2.30 gostili moštvo Memphisa, Chicago bo doma igral s Clevelandom (2.00), zadnji bo začel tekme Denver, ko bodo Vlatko Čančar in soigralci prav tako doma igrali z Oklahomo (3.00).

Lestvico zagotavlja Sofascore

Preberite še:

Komentarji: