Presenetljivo slovo Šiška od Španije, morda tudi od kariere

Iz španske lige ACB prihaja novica, da je Žan Mark Šiško prekinil kariero in zapustil prvoligaša Rio Breogana. Razlog so osebne težave Šiška.
Fotografija: Žan Mark Šiško (desno) bi moral letos dres Bayerna zamenjati za dres Rio Breogana, a je trenutno bližje koncu kariere. FOTO: Euroleague
Odpri galerijo
Žan Mark Šiško (desno) bi moral letos dres Bayerna zamenjati za dres Rio Breogana, a je trenutno bližje koncu kariere. FOTO: Euroleague

Iz Španije prihajajo presenetljive (in zaskrbljujoče) vesti, da je Žan Mark Šiško prvoligašu Rio Breoganu, kjer bi moral letos igrati, sporočil, da iz osebnih razlogov za nedoločen čas prekinja svojo kariero.

Že lani je imel 26-letnik veliko težav in je izpustil skoraj celo sezono pri Bayernu, pred začetkom letošnje pa je napovedoval, da je pripravljen najbolje v karieri in se veseli novega izziva. Želel si je tudi povratka v slovensko reprezentanco, za katero je odigral dve tekmi. 

Novica, da zapušča španskega prvoligaša je zato še bolj presenetljiva, je pa v sporočilu, ki ga je poslal klubu, dejal tudi, da se bo posvetil drugim stvarem. Ni še znano, če to pomeni tudi konec kariere Šiška.

Preberite še:

Komentarji: