Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Cristiano Ronaldo vse bližje Juventusu

Španski in italijanski mediji poročajo, da je Cristiano Ronaldo tik pred prestopom k torinskemu Juventusu. 
Zdi se, da se obdobje Ronaldove vladavine v Madridu bliža koncu. FOTO: AP
Zdi se, da se obdobje Ronaldove vladavine v Madridu bliža koncu. FOTO: AP
N. Gr.
3. 7. 2018 | 11:13
3. 7. 2018 | 11:27
2:30
Takoj po zmagi v finalu lige prvakov je Cristiano Ronaldo razburkal javnost s kriptičnimi sporočili, s katerimi je namigoval na svoj odhod iz Madrida. Odnos Ronalda z vodilnimi v klubu že nekaj časa ni več najboljši, razlog naj bi bil predvsem v tem, da Ronaldo čuti, da ga Real ne spoštuje več dovolj. 

Svojo priložnost za veliki ulov želi izkoristiti Juventus, ki je postal destinacija, ki se največkrat omenja v zvezi s prestopom Ronalda. Italijanski Tuttosport tako poroča, da sta se Ronaldo in Juventus že dogovorila glede pogodbe, podpisal naj bi jo do leta 2022, letno pa bi prejel kar 30 milijonov evrov. 

Zdaj bi v prestop lahko posegel Real, saj ima Ronaldo v svoji pogodbi milijardo evrov visoko odkupno klavzulo, a se zdi, da bi ob primerni odškodnini tudi Real lahko izpustil svojega najboljšega igralca zadnjih let iz rok. Pogovori naj bi po informacijah različnih španskih medijev že potekali, glede na poročanja je prestop iz dneva v dan bolj verjeten. 
 

Real zanikal megalomansko ponudbo


Real medtem ne sedi križem rok, že dalj časa se ugiba, da bi v svoje vrste radi pripeljali Neymarja, ki bi postal njihova zvezda za naslednje desetletje. TVE je poročal, da je Real oddal 310 milijonov evrov visoko ponudbo Paris Saint-Germainu za nakup brazilskega zvezdnika, a so v kraljevem klubu to zanikali. 

Medtem je svojo prihodnost rešil tudi Liverpool, ki je z Mohamedom Salahom podpisal novo dolgoročno pogodbo in tako na nek način utišal govorice, da bi se Salah lahko preselil v Real. A navijači rdečih vendarle ne bodo povsem mirni, saj je podobno lani storil Philippe Coutinho, pa nato pozimi vseeno oblekel dres Barcelone. 

V zadnjih dneh se je zgodilo še nekaj manj odmevnih prestopov, Arsenal si je zagotovil usluge grškega branilca Sokratisa, ki prihaja iz dortmundske Borrusie, Milan pa je v svoje vrste pripeljal Ivana Strinića in Pepeja Reino. Govori se tudi, da bi Juventus rad poslal Gonzala Higuaina v Chelsea in nazaj pripeljal Alvara Morato, Chelsea pa naj bi Kasperja Schmeichla podčrtal kot možno zamenjavo, če bo Thibaut Courtois res odšel v Madrid. 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine