Giggs spet v težavah zaradi dekleta

Nekdanji član Manchester Uniteda in selektor Walesa se je fizično lotil kar svoje srčne izbranke, zaradi česar se je znašel v policijski preiskavi.
Fotografija: Ryan Giggs je bil na igrišču vselej umirjen nogometaš, zunaj njega in v zasebnem življenju pa je vse prej kot angel. FOTO: Paul Ellis/AFP
Odpri galerijo
Ryan Giggs je bil na igrišču vselej umirjen nogometaš, zunaj njega in v zasebnem življenju pa je vse prej kot angel. FOTO: Paul Ellis/AFP

Selektor nogometne reprezentance Walesa in velikan Manchester Uniteda Ryan Giggs je bil aretiran zaradi suma napada na osebo, so razkrili otoški mediji. Iz vodstva valižanske nogometne reprezentance so sporočili, da so seznanjeni z »domnevnim incidentom, v katerega je vpleten selektor, a ta čas ne bodo dajali nadaljnjih izjav«.

Časnik Sun piše, da so policijo poklicali na dom 46-letnega Giggsa v nedeljo pozno zvečer zaradi poročil o kršenju javnega reda in miru. Policija je aretirala in zaslišala Giggsa zaradi suma povzročitve telesnih poškodb in napada, še piše časnik. Napadane oseba je bila njegova partnerica Kate Greville.

Pri Sunu so citirali izjavo policije v Manchestru: »Policijo so poklicali v nedeljo ob 22.05 zaradi poročil o kršenju javnega reda in miru. Ženska v tridesetih letih je utrpela manjše poškodbe, vendar ni potrebovala zdravniške oskrbe. Šestinštiridesetletnega moškega smo aretirali zaradi suma napada na osebo.«

Nogometna zveza Walesa je odpovedala današnjo novinarsko konferenco, na kateri bi moral Giggs obelodaniti moštvo za prijateljsko tekmo z ZDA ter tekmi lige narodov proti Irski in Finski.

Giggs je postal selektor Walesa januarja 2018 po blesteči igralski karieri, v kateri je z rdečimi vragi osvojil 13 naslovov angleškega prvaka premier league, dve ligi prvakov, štiri angleške pokale in tri ligaške pokale. Za Wales je zbral 64 nastopov.

Nekoč odlični nogometaš, ki je na igrišču vselej kazal podobo umirjenega nogometaša, je v zasebnem življenju vse prej kot angel. Še posebej se ne more upreti privlačnim dekletom. Valižana so pred leti ujeli pri varanju soproge z bratovo srčno izbranko. Njuna romanca je trajala več let, preden so ju razkrili. Z zdajšnjo partnerico Kate sta v zvezi od leta 2013.

Komentarji: