Henderson ostaja v mestu Beatlov

Kapetan Liverpoola Jordan Henderson je podpisal novo dolgoletno pogodbo s klubom.
Fotografija: Jordan Henderson bo ostal del kolektiva iz Liverpoola. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Jordan Henderson bo ostal del kolektiva iz Liverpoola. FOTO: Reuters

Kapetan angleškega velikana Jordan Henderson je s klubom iz mesta Beatlov podpisal novo, dolgoletno pogodbo. Reprezentant Anglije je sicer doslej v dresu redsov zbral 283 nastopov, dosegel pa je 24 golov.

V Liverpool je prišel iz Sunderlanda leta 2011. Kapetan je postal leta 2015, ko se je poslovil Steven Gerrard. V zadnji sezoni je z Liverpoolom igral v finalu lige prvakov.

"Ne zdi se mi še, da je preteklo veliko časa, ko sem podpisal prvo pogodbo. Zdi se kot včeraj. Toda zgodilo se je ogromno. Za mano je potovanje, na katerem sem napredoval. In v tem sem užival. Nikjer drugje si ne želim igrati nogometa. Tu želim biti čim dlje. Zame je privilegij, da sem del tega kluba. Upam, da bom ostal še dlje," je ob podpisu pogodbe povedal 28-letni vezist.
 

Lloris bo izpustil reprezentančno akcijo


Prihajajoči tekmi Francije v nogometni ligi narodov proti Nemčiji in Nizozemski bosta minili brez vratarja Huga Llorisa, ki ima težave s poškodovano stegensko mišico, je danes potrdil selektor svetovnih prvakov Didier Deschamps. Namesto Llorisa je v reprezentanco vpoklical Montpellierjevega Benjamina Lecomta.

Lloris zaradi poškodbe ni branil že konec tedna v angleški premier ligi, ko je njegov Tottenham izgubil proti Watfordu z 1:2.
V reprezentanci pa ni niti Steva Mandandaja, ki ponavadi stopi v gol Francije, kadar ni Llorisa. Tudi on je poškodovan, zato bo bržčas v prvi postavi zaigral vratar PSG Alphonse Areola, ki za Francijo še ni igral, bil pa je član galskih petelinov na svetovnem prvenstvu v Rusiji.

Komentarji: