Kolumbijec preprečil nov Juventusov spodrsljaj

Juan Cuadrado je v sodnikovem dodatku zabil gol žilavi Fiorentini, ki je zadnjih dvajset minut igrala z desetimi možmi. Andrej Ševčenko na klopi Genoe?
Fotografija: Juventus je v sodnikovem dodatku strl Fiorentino, ki ji je največ preglavic povzročal njen otrok Federico Chiesa (levo). FOTO: Isabella Bonotto/AFP
Odpri galerijo
Juventus je v sodnikovem dodatku strl Fiorentino, ki ji je največ preglavic povzročal njen otrok Federico Chiesa (levo). FOTO: Isabella Bonotto/AFP

»Vsi govori o lepi igri, a na koncu je treba zmagovati,« se je po znova silnih težavah priigrani zmagi v 12. kolu italijanskega prvenstva sedmi sili uprl trener Juventusa Massimiliano Allegri. Belo-črnim pred svojimi navijači proti Fiorentini ni in ni steklo v napadu, dokler gostje iz Firenc niso ostali z desetimi. Izključitev si je z drugim rumenim kartonom prislužil Nikola Milenković.

Kljub številčni premoči in premoči pa gola ni in ni bilo. Dokler vajeti v svoje roke ni vzel Kolumbijec Juan Cuadrado, ki je po preigravanje na desni strani iz mrtvega kota matiral gostujočega vratarja.

Andreja Ševčenka le še Genoa uradno ni potrdila za novega trenerja kluba iz Ligurije. FOTO: Sergei Supinskij/AFP
Andreja Ševčenka le še Genoa uradno ni potrdila za novega trenerja kluba iz Ligurije. FOTO: Sergei Supinskij/AFP

Še pred torinskim dvobojem je veliko pozornosti ukradla Genoa, ki je po petkovem neodločenem izidu v Empoliju (za Empoli je Leo Štulac igral do 59. minute, Petar Stojanović pa je počival zaradi rumenih kartonov) odstavila trenerja Davideja Ballardinija. Nasledil naj bi ga legenda Milana in bivši ukrajinski selektor Andrej Ševčenko. Klub njegovega prihoda uradno še ni potrdil.

V večerni tekmi je Atalanta z 2:1 premagala Cagliari na Sardiniji. Vsi goli so padli v prvem polčasu, Josip Iličić, ki je podaljšal pogodbo s klubom iz Bergama do leta 2024, je igral od 63. minute.

Vrhunec kola bo nedeljski mestni derbi med Milanom in Interjem.

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

Preberite še:

Komentarji: