Bonifika manjša različica Poljuda, Koper enakovreden Hajduku

Pripravljalna tekma med Koprom in Hajdukom se je v dobrem vzdušju končala z 1:1, Koper je vodil do zadnjih minut srečanja.
Fotografija: FOTO: Črt Piksi
Odpri galerijo
FOTO: Črt Piksi

Nogometaši Kopra so pod vodstvom novega trenerja Aleksandra Radosavljevića proti favoriziranemu Hajduku pokazali bojevito igro in iztržili remi z 1:1, dolgo časa je kazalo celo na zmago.

Na polni Bonifiki so prevladovali navijači splitskega velikana, več kot 2000 jih je prišlo iz Dalmacije, v deževnem vremenu pa v prvem polčasu gledalci zadetkov niso videli. Koper je imel v drugem delu nekaj zrelih priložnosti, v 66. minuti je Gabriel Groznica z roba kazenskega prostora premagal Lovreja Kalinića in šokiral privržence splitskih belih.

FOTO: Črt Piksi
FOTO: Črt Piksi

Sledilo je obleganje koprskih vrat, prvi zvezdnik Hajduka Marko Livaja v 78. minuti ni uspel pospraviti žoge v mrežo, bolj uspešen je bil Yassine Benahrou, ki je v 87. minuti zadel za končnih 1:1. Gostovanje slovitega Hajduka je bilo lepa priložnost za vse slovenske privržence splitskega velikana, ki po jesenskem delu vodi v hrvaškem državnem prvenstvu. 

Nekaj utrinkov z Bonifike si lahko ogledate v galeriji.

Komentarji: