Znan datum spopada med Messijem in Ronaldom

Zvezdnika sta si stala nasproti 30-krat na španskem clasicu, saj je Argentinec vrsto let nosil dres Barcelone, Portugalec pa madridskega.
Fotografija: Lionel Messi in Cristiano Ronaldo pred eno od številnih tekem v Španiji. FOTO: Albert Gea/Reuters
Odpri galerijo
Lionel Messi in Cristiano Ronaldo pred eno od številnih tekem v Španiji. FOTO: Albert Gea/Reuters

Inter Miami, ameriški nogometni klub superzvezdnika Lionela Messija, je potrdil dve prijateljski tekmi v Savdski Arabiji, med njimi tudi tekmo 1. februarja v Rijadu proti Al Nasru, klubu Portugalca Cristiana Ronalda. Sprva Inter 29. januarja čaka dvoboj z največjim savdskim klubom, Al Hilalom.

Messi (36), dobitnik osmih zlatih žog za najboljšega na svetu, se bo bržčas v enem zadnjih dvobojev zvezdnikov lahko še 37-ič pomeril z 38-letnim Cristianom Ronaldom, ki je v karieri osvojil pet zlatih žog. Doslej sta si zvezdnika nasproti stala 30-krat na španskem clasicu, saj je Argentinec vrsto let nosil dres Barcelone, Portugalec pa madridskega Reala. Prvič sta se pomerila leta 2008.

Miami bo po tekmah v Savdski Arabiji odpotoval v Hongkong, kjer bo 4. februarja igral z ekipo, sestavljeno iz prve lige kitajskega ozemlja. Ekipa se bo nato februarja vrnila v ZDA na začetek sezone lige MLS.

Preberite še:

Komentarji: