Messi s soigralci pod drobnogledom zaradi hišne zabave

Pred zvezdniki Barcelone preiskava zaradi domnevnega kršenja ukrepov proti širitvi koronavirusa.
Fotografija: Lionel Messi je tokrat najbrž pretiraval v druženju in pozabil na ukrepe proti koronavirusu.  FOTO: Jose Jordan/AFP
Odpri galerijo
Lionel Messi je tokrat najbrž pretiraval v druženju in pozabil na ukrepe proti koronavirusu.  FOTO: Jose Jordan/AFP

Po poročanju medijev je španska nogometna liga začela predhodne preiskave proti Lionelu Messiju in drugim igralcem Barcelone zaradi morebitne kršitve protikoronskih omejitev med hišno zabavo. Igralci so se srečali v ponedeljek po treningu v Messijevi hiši v Castelldefelsu blizu Barcelone, kot je v torek poročal časnik Mundo Deportivo.

To ne bi nujno pomenilo kršitve koronskih pravil, v skladu s katerimi se lahko sreča več kot šest ljudi, če pripadajo istemu mehurčku oziroma skupnosti. Igralci sicer pogosto jedo skupaj, je zapisal časnik.

A tokrat so bile zraven tudi njihove žene, za katere liga meni, da njihova navzočnost ni bila dovoljena. Tudi regionalna katalonska vlada je sporočila, da preiskuje incident, je poročala nemška tiskovna agencija DPA.

Komentarji:

Mnenja

Dmitro Kuleba, minister za zunanje zadeve Ukrajine, Josep Borrell, visoki predstavnik EU za zunanje zadeve in varnostno politiko ter podpredsednik evropske komisije
Več...