Lionel Messi že priletel v Pariz

Jutri bodo na novinarski konferenci v francoski metropoli predstavili nogometnega superzvezdnika.
Fotografija: Lionel Messi je takole pozdravil zbrano množico na primestnem pariškem letališču Le Bourget. FOTO: Yves Herman/Reuters
Odpri galerijo
Lionel Messi je takole pozdravil zbrano množico na primestnem pariškem letališču Le Bourget. FOTO: Yves Herman/Reuters

Nobenih dvomov ni več: Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi bo poslej nosil dres Paris Saint-Germaina oz, prepoznavnega kot PSG. Zasebno letalo iz Barcelone je namreč priletelo in med potniki je bil tudi ta sloviti nogometaš, kar je na družabnih omrežjih že med letom razkrila njegova soproga Antonela Roccuzzo. Nato pa je že pomahal zvedavi množici, ki ga nestrpno pričakuje v Parku princev, znanem domu bogatega pariškega kluba. Messi naj bi v francoski metropoli zaslužil 35 milijonov evrov neto.Sicer pa je bilo že po dopoldanskem poročanju francoskega športnega dnevnika L'Equipe jasno, da ima Messi čvrst dogovor s  PSG. Štiriintridesetletnega Argentinca, ki se je od Barcelone poslovil po 21 letih, so napovedali – »Messi, vse je odločeno,« je v svoji spletni izdaji zapisal L'Equipe.

Šestkrat najboljši nogometaš sveta bi moral po poročanju L'Equipa danes zvečer opraviti zdravniški pregled v Parizu in nato podpisati dveletno pogodbo z možnostjo podaljšanja.

Novinarska konferenca je v Parizu predvidena v sredo.

Preberite še:

Komentarji: