Olimpija in Mura za navijaški žur

V petkovi prvi tekmi 17. kola 1. SNL bo razburljivo tudi na tribunah v Stožicah, kjer bodo domači navijači Green Dragons proslavljali 30-letnico, vsaj 2000 bo tudi soboških.
Fotografija: Največji "zeleni zmaj" med nogometaši vratar Nejc Vidmar bi utegnil dobiti prednost pred poškodovanim reprezentantom Alkjaćžem Ivačičem. FOTO: NK Olimpija/SPS
Odpri galerijo
Največji "zeleni zmaj" med nogometaši vratar Nejc Vidmar bi utegnil dobiti prednost pred poškodovanim reprezentantom Alkjaćžem Ivačičem. FOTO: NK Olimpija/SPS

Devet tekem brez poraza, šest zmag in tri neodločene. To je bilanca Zorana Barišića na klopi Olimpije, odkar je 16. septembra proti Muri prvič sedel na ljubljanskem trenerskem stolčku v Fazaneriji in prvič zmagal (2:1). Po dobrih dveh mesecih bodo soboški črno-beli v petek "vrnili" obisk in se poskušali oddolžiti za poraz.

"Igramo doma in smo favoriti. Zmagovati želim s stilom," si je pred tekmo drugega in tretjega zaželel Barišić, ki si v petek v Stožicah z igralci vred resnično ne sme privoščiti spodrsljaja. Navijači imajo praznik, zato so se jim v klubu oddolžili s petkovim terminom tekme in posebnim darilom v obliki dresa, na katerem bo namesto loga glavnega pokrovitelja Merkur Zavarovalnica navijaški grb s št. 30.

Petkov derbi 17. kola 1. SNL je na noge dvignil Prekmurje. Od tam bo v Ljubljano dopotovalo najmanj 1400 navijačev, še nekaj sto rojakov z začasnega dela v Ljubljani in študija se jim bo pridružilo v Stožicah.

Komentarji: