Po Čeferinu podporo Makedoncem obljubil tudi Predrag Mijatović

Legendarni napadalec Partizana, Valencie, madridskega Reala in Fiorentine bo med tistimi, ki bodo še posebej veseli morebitnih makedonskih uspehov na euru.
Fotografija: Predrag Mijatović je bil po slovesu od zelenic nekaj časa tudi športni direktor madridskega Reala. FOTO: Sergio Perez/Reuters
Odpri galerijo
Predrag Mijatović je bil po slovesu od zelenic nekaj časa tudi športni direktor madridskega Reala. FOTO: Sergio Perez/Reuters

Potem ko je reprezentanci Severne Makedonije pred njenim prvim velikim tekmovanjem navijaško podporo obljubil predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa) Aleksander Čeferin, je v pogovoru za srbski Blic reprezentanco selektorja Igorja Angelovskega podprl tudi legendarni črnogorski napadalec Predrag Mijatović.

»Ne bom rekel, da za koga res navijam, a rad bi videl, da Hrvaška ponovi uspeh z zadnjega svetovnega prvenstva, seveda pa bom z vsem srcem tudi z Makedonci, saj je Igor Angelovski moj prijatelj. Res sem vesel, da mu je uspel ta zgodovinski podvig. Lahko tudi presenetijo,« je dejal Mijatović.

Makedonce v Bukarešti čaka uvodni spopad z Avstrijci, že z uvrstitvijo na euro pa so si zagotovili 9,25 milijona evrov iz Uefinega nagradnega sklada, kar je za Makedonsko nogometno zvezo izjemna novica. Vsaka točka v skupinskem delu prinaša dodatnih 750 tisočakov, zmaga 1,5 milijona, napredovanje v izločilne boje pa dva milijona evrov.

   

Preberite še:

Komentarji: