Popoln kaos v madridskem Realu

V pogovoru za radio Cadena Ser se je oglasil nekdanji as kluba in pozneje športni direktor Predrag Mijatović.
Fotografija: Jose Mourinho in Predrag Mijatović med tekmo Črne gore v Podgorici leta 2018. FOTO: Stevo Vasiljević/Reuters
Odpri galerijo
Jose Mourinho in Predrag Mijatović med tekmo Črne gore v Podgorici leta 2018. FOTO: Stevo Vasiljević/Reuters

V španskem nogometu prihaja do tektonskih premikov. Dolgoletna vladarja španskih štadionov Real Madrid in Barcelona sta letos sestopila z vrha prvenstva, ki ga je po dolgem času spet zasedel Atletico Madrid. Velika športno-politična rivala imata tudi v novi sezoni velike težave, pri čemer v javnosti vendarle bolj odmevajo poteze in igre Barcelone.

Toda zalomilo se je tudi Realu. Najprej je v ligi prvakov doma izgubil z moldavskim Šerifom, nato ga je v primeri division zmlel še Espanyol. Dovolj, da se je v pogovoru za radio Cadena Ser oglasil nekdanji as kluba in pozneje športni direktor Predrag Mijatović.


Predrag Mijatović FOTO: Sergio Perez/Reuters
Predrag Mijatović FOTO: Sergio Perez/Reuters
»Kar se je zgodilo proti Espanyolu, je popolnoma nedopustno«


»Kar se je zgodilo proti Espanyolu, je popolnoma nedopustno. Vladal je popoln kaos, lahko bi nam zabili pet golov,« je zatrdil nekdanji črnogorski nogometaš. »Trener Carlo Ancelotti mora čim prej najti rešitev za zadnjo linijo, še sreča, da prihaja premor zaradi tekem reprezentanc. Obramba Reala je neorganizirana, ranljiva in na splošno krhka, Ancelottijev izziv velikanski, položaj pa zapleten,« je prepričan Mijatović.

Real je v prvih osmih kolih vendarle ohranil stik z vrhom, saj je zbral enako število točk (bilanca 5-2-1) kot Atletico Madrid in Real Sociedad, toda ob tem je prejel kar deset golov, le tri manj kot Getafe, ki jih je prejel največ med vsemi v ligi.

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

Preberite še:

Komentarji: