S koronavirusom okužen tudi prvi mož srbske nogometne zveze

Po nekaterih podatkih naj bi se Slaviša Kokeza okužil v Milanu, po drugih pa v Amsterdamu, kjer naj bi bil tudi Aleksander Čeferin.
Fotografija: Srbski mediji poročajo, da je za koronavirusom zbolel tudi predsednik tamkajšnje nogometne zveze Slaviša Kokeza (na fotografiji desno). FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Srbski mediji poročajo, da je za koronavirusom zbolel tudi predsednik tamkajšnje nogometne zveze Slaviša Kokeza (na fotografiji desno). FOTO: Reuters

Beograd – Okuženih za koronavirusom, ki ne izbira žrtev, je iz dneva v dan oziroma iz ure v uro več. Iz Srbije poročajo, da je zbolel tudi Slaviša Kokeza, nekdanji nogometaš zdajšnji predsednik Srbske nogometne zveze (FSS).

Novico je potrdil tudi srbski predsednik Aleksandar Vučić. »Kokeza se dobro drži in dobro počuti. Zgodilo se je v Milanu, tam je polno virusov,« je razkril Vučić. Po pisanju Telegrafa pa naj bi 42-letni poslovnež virus covid-19 staknil v Amsterdamu.

Na Nizozemskem naj bi bil skupaj s celotnim vodstvom Evropske nogometne zveze (UEFA) z njenim predsednikom Aleksandrom Čeferinom na čelu. Po vrnitvi iz Amsterdama naj bi Kokeza tarnal zaradi slabega počutja. Sprva so mislili, da gre za prehlad, po zdravniškem testiranju pa se je izkazalo, da gre vendarle za koronavirus.

Komentarji: