Vujović se je razšel s koprskim klubom

Po besedah predsednika Kopra 2013 Aljoše Bertoka so s Črnogorcem tudi po koncu sodelovanja ohranili zelo dobre odnose.
Fotografija: Veselin Vujović ni več trener Koprčanov. Foto Mavric Pivk/Delo
Odpri galerijo
Veselin Vujović ni več trener Koprčanov. Foto Mavric Pivk/Delo

Koper – Četrtouvrščeni slovenski moški rokometni prvoligaš Koper 2013 je po letu dni končal sodelovanje s črnogorskim trenerjem Veselinom Vujovićem, sicer tudi selektorjem slovenske izbrane vrste, ki jo nocoj čaka povratni kvalifikacijski obračun na Madžarskem. Kot je za klubsko spletno stran poudaril predsednik obalnega kolektiva Aljoša Bertok, so z Vujovićem ohranili zelo dobre odnose in se mu tudi v imenu navijačev zahvaljujejo za sodelovanje.


Sezona ocenjena pozitivno


»Minulo sezono ocenjujemo nadvse pozitivno. Zaznamovala so jo velika nihanja, ki so bila tudi splet nekaterih negativnih okoliščin. Po februarskem nizu poškodb in bolezni smo si z nekaj nenadejanimi porazi zapravili možnosti za vidnejšo ligaško uvrstitev. V pravkar končani sezoni, v kateri smo zasedli četrto mesto v ligi NLB in se uvrstili na zaključni turnir pokalnega tekmovanja, smo dosegli nekaj novih mejnikov v kratki zgodovini našega kluba,« je opravljeno pod Vujovićem ocenil Bertok.


Prvič odščipnili točko Celju


In nadaljeval: »Prvič smo se uvrstili v skupinski del evropskega pokala EHF, prvič smo premagali Gorenje in prvič smo odščipnili točko serijskemu državnemu prvaku Celju Pivovarni Laško. Ponosni smo, da je bil Vujović v našem klubu trener, s katerim je bilo izjemno zanimivo sodelovati, uprava in igralci smo se od njega veliko naučili. Skupaj smo se odločili, da je za ekipo in trenerja, ki ga medse vabijo številni klubi, najbolje zaključiti sodelovanje. Želimo mu veliko uspehov v nadaljevanju trenerske kariere.«
 

Komentarji: