Nemec je igral v dnevni sobi Snoopa Dogga

Teniške igralke in igralce na zadnjem letošnjem velikem slamu v New Yorku moti vonj po marihuani, ki prihaja iz bližnjih parkov.
Fotografija: V New Yorku zadnji letošnji veliki teniški turnir ima tudi vonj po opojni travi. FOTO: Črt Piksi/Delo
Odpri galerijo
V New Yorku zadnji letošnji veliki teniški turnir ima tudi vonj po opojni travi. FOTO: Črt Piksi/Delo

Na zadnjem letošnjem velikem slamu v New Yorku nekaterim teniškim igralcem in igralkam težave povzroča marihuana. Še posebej tistim, ki igrajo v bližini parkov v Flushing Meadows, kjer se mnogi obiskovalci privoščijo kajenje »trave«. Že lansko leto se je nad premočnim vonjem marihuana pritoževal Nick Kyrgios, ki je v otroštvo bolehal za astmo, letos pa je vonj marihuane najbolj zmotil Nemca Alexandra Zvereva, 12. na lestvici ATP.

»Igrišče 17 smrdi kot dnevna soba Snoopa Dogga,« je slikovito uporabil znanega ameriškega reperja in filmskega igralca, sicer velikega oboževalca kajenja marihuane. Pri dekletih je na moteč vpliv marihuane opozorila Grkinja Maria Sakkari, ki pa svojega slovesa v prvem kolu ni pripisala opojni travi. Bila je šaljiva.

»Včasih diši po hrani ali cigaretah, včasih pa po marihuani. Na to ne moremo vplivati. Park je v bližini, ljudje lahko delajo, kar hočejo,« je povedala osmo uvrščena igralka na lestvici WTA.

Amerišk teniška zveza je po ZVerevih pritožbah uvedla preiskavo in po temeljitem pregledu ugotovil, da v času njegovega dvoboja nihče na teniškem štadionu ni kadil marihuane. Vonj je prihajal iz bližnjega parka.

Preberite še:

Komentarji: