Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Tenis

Roger Federer: se bliža konec?

Švicarski teniški zvezdnik je razgrnil načrte prihajajočih mesecev, ko bo igral ekshibicijski dvoboj v Buenos Airesu z Martinom del Potrom.
Roger Federer bo zagotovo vztrajal do Wimbledona 2020, kako bo pozneje, pa si še ni na jasnem. FOTO Reuters
Roger Federer bo zagotovo vztrajal do Wimbledona 2020, kako bo pozneje, pa si še ni na jasnem. FOTO Reuters
S. U.
18. 9. 2019 | 12:08
18. 9. 2019 | 12:21
1:38
Švicarski teniški zvezdnik Roger Federer je med kratkim oddihom v domovini spregovoril o nadaljevanju sezone kot tudi načrtih za naslednje leto. Pri njegovih 38 letih se navzlic izjemni telesni pripravljenosti zanj bliža konec športne poti, V Ženevi se je srečal s švicarskimi novinarji, jim potrdil, da se kmalu odpravlja v Južno Ameriko ("To je najbolj priljubljena turneja mojega očeta."), tam, in sicer v Buenos Airesu, pa bo tudi igral ekshibicijski dvoboj s Juanom Martinom del Potrom.

"Veselim se dvoboja z legendo in obenem dobrim prijateljem," je dejal Švicar dva meseca pred omenjenim dogodkom na štadionu za 15.000 gledalcev. Nazadnje sta se omenjena igralca pomerila marca 2018 v finalu Indian Wellsa, ko je bil boljši Argentinec. Nato bo Federer nadaljeval po načrtovanih postajah teniške karavane, se pripravil za januarsko Avstralijo in po načrtu vztrajal do Wimbledona 2020. O nastopu na olimpijskih igrah v Tokiu se še ni odločal, skrivnosten pa je tudi glede slovesa od tenisa. Pa četudi so navzoči novinarji po koncu pogovora namigovali, da je ponudil vtis človeka, ki bi utegnil čez eno leto svojo športno opremo pospraviti v kot ...

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine