Mikaela Shiffrin je spet srečna v ljubezni

Alpsko smučanje je dobilo nov zvezdniški ljubezenski par.
Fotografija: Mikaela Shiffrin je spet srečno zaljubljena. FOTO: Tomi Lombar/Delo
Odpri galerijo
Mikaela Shiffrin je spet srečno zaljubljena. FOTO: Tomi Lombar/Delo

Po vseh težavah, ki jih je imela zlasti po smrti očeta Jeffa, je Mikaela Shiffrin spet srečna. Ameriška smučarska šampionka je namreč znova do ušes zaljubljena, srečo pa je spet našla na belih strminah.

Potem ko se je predlani razšla s francoskim veleslalomskim asom Mathieujem Faivrejem, je zdaj njen najnovejši srčni izbranec norveški specialist za hitre discipline Aleksander Aamodt Kilde. »Da, z Mikaelo sva par. Poznava se sicer že šest let, toda skupaj sva prišla šele pred kratkim,« je potrdil 28-letni Skandinavec.

Aleksander Aamodt Kilde je potrdil, da sta z Mikaelo Shiffrin par. FOTO: Instagram
Aleksander Aamodt Kilde je potrdil, da sta z Mikaelo Shiffrin par. FOTO: Instagram


Tako je beli »cirkus« dobil nov zvezdniški ljubezenski par. Že dolgo sta v zvezi srečna Švicarka Michelle Gisin in Italijan Luca de Aliprandini, Kanadčanka Marie-Michele Gagnon že dve leti živi skupaj z Američanom Travisom Ganongom, Francozinja Tessa Worley ljubi svojega rojaka Julien Lizeroux, ki je sicer nedolgo tega postavil svoje smuči v kot, Švedinja Anna Swenn Larsson si je ljubezensko gnezdo ustvarila z reprezentančnim kolegom Matthiasom Rönngrenom, Avstrijec Vincent Kriechmayr pa je svoje srce oddal rojakinji Michaeli Heider.

 

Preberite še:

Komentarji: