2TDK za drugi odsek izbral Kolektor CPG

Poleg glavnih izvajalcev je izbran tudi investicijski supernadzor.
Fotografija: 2TDK, ki ga vodi Pavle Hevka, je za izvajalca prvega odseka drugega tira izbral najugodnejšega ponudnika.  FOTO Jože Suhadolnik/Delo
Odpri galerijo
2TDK, ki ga vodi Pavle Hevka, je za izvajalca prvega odseka drugega tira izbral najugodnejšega ponudnika.  FOTO Jože Suhadolnik/Delo

Nadzorni svet 2TDK je potrdil odločitev uprave družbe o izboru izvajalca za gradnjo objektov drugega tira železniške proge med Divačo in Koprom za odsek 2: Črni Kal–Koper. Za izvajalca del je bil izbran konzorcij JV Kolektor CPG, d. o. o., Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş. in Özaltın İnşaat Ticaret Ve Sanayi A.Ş., ki je oddal ponudbo v vrednosti 224.749.369 evrov brez DDV.

Nadzorni svet družbe 2TDK  je potrdil odločitev uprave o izboru izvajalca za investicijski supernadzor pri gradnji drugega tira Divača–Koper.
 
V postopku oddaje javnega naročila je bil za izvedbo storitev investicijskega supernadzora izbran ponudnik Mind Inženiring, d. o. o., iz Ormoža. Vrednost ponujenih del znaša 1.844.940 evrov (brez DDV). Za obe odločitvi velja, da postaneta pravnomočni po preteku osmih delovnih dni od objave odločitve.
 

Tudi prvi odsek oddan turško-slovenskemu konzorciju


Drugi tir med Divačo in Koprom je razdeljen na dva odseka. Prvi je do Divače do Črnega kala, drugi pa od Črnega Kala do Kopra. 2TDK je za izvajalca del prvega odseka drugega tira železniške proge med Divačo in Koprom prejšnji teden izbral konzorcij Kolektor CPG, d. o. o., Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş. in Özaltın İnşaat Ticaret Ve Sanayi A.Ş., ki je oddal najugodnejšo ponudbo v vrednosti 403.613.361,12 evra brez DDV.

Preberite še:

Komentarji: