Adria Airways: Državne pomoči ne iščemo

Glavni izvršni direktor Adrie Airways Holger Kowarsch se je prejšnji teden sestal s predsednikom vlade Marjanom Šarcem.
Fotografija: Glavni izvršni direktor Adrie Airways Holger Kowarsch (na fotografiji) se je prejšnji teden sestal s predsednikom vlade Marjanom Šarcem. FOTO: Leon Vidic/Delo
Odpri galerijo
Glavni izvršni direktor Adrie Airways Holger Kowarsch (na fotografiji) se je prejšnji teden sestal s predsednikom vlade Marjanom Šarcem. FOTO: Leon Vidic/Delo

Glavni izvršni direktor Adrie Airways Holger Kowarsch se je prejšnji teden sestal s predsednikom vlade Marjanom Šarcem. V Adrii Airways so zagotovili, da ne iščejo pomoči države.

O tem je poročal Siol. Ta je pisal, da naj bi v letalskem prevozniku nasprotnem primeru zagrozili z zaprtjem družbe in odpuščanjem več sto zaposlenih. Adria Airways odločno zanika in zavrača navedbe medijev o izsiljevanju in grožnjah družbe in njenega direktorja Holgerja Kowarsha na srečanju s predsednikom vlade, gospodom Marjanom Šarcem, so sporočili iz letalskega prevoznika.

V Adrii Airways so pojasnili, da je pobudo za srečanje dalo podjetje. Kowarsch je predsedniku vlade podal informacije o planu poslovanja in načrtih, pogovor pa je tekel tudi v smeri sodelovanja v času slovenskega predsedovanja EU.

Komentarji: