Podarjamo kotizacijo za World of Synergy 2019

Izžrebali bomo dva srečneža, ki se bosta lahko brezplačno udeležila konference o vključujočem voditeljstvu med 14. in 16. marcem 2019 v Termah Olimia. Sodelujte na promo.delo.si/WOS.
 
Fotografija: Foto Delo 
Odpri galerijo
Foto Delo 

Delo in Svet kapitala sta medijska pokrovitelja konference World of Synergy, ki je sveža kombinacija navdihujočih govornikov in voditeljskih praks ter metod. Do 20. februarja lahko sodelujete tudi v nagradnem žrebanju, v katerem bomo dvema srečnežema podarili kotizacijo za konferenco. Sodelujte na promo.delo.si/WOS.

Konferenca je namenjena tako posameznikom in posameznicam kot organizacijam in timom, ki se zavedajo, da naša družba potrebuje nove načine vodenja.

Pri odkrivanju teh je pomembno širiti obzorja, prestopati okvire in cono udobja, komunicirati z vrednotami človečnosti, vključevati intuicijo, sočutje, globoko poslušanje, iskati ravnovesje, stopati iz 'JAZ' v 'MI' in znati med nami vpreči moč sinergije.

Udeleženci bodo raziskovali nove metode, načine in principe vodenja (sebe in drugih), ki jih bo moč prenesti tudi v delovna okolja ali implementirati v različne aspekte življenja. Vsak udeleženec bo prejel e-delovni zvezek z opisanimi metodami in orodji, ki jih bomo izkusili na konferenci.

V dveh intenzivnih dneh bodo svoje bogate izkušnje delili govorniki z vsega sveta. Poleg evropske komisarke Violete Bulc bodo nastopili še kolumbijski glasbenik Juan Garcia Herreros, ustanoviteljica inštituta za učenje in razvoj iz Hongkonga Rita Vyas Nagarkar, novozelandski Švicar Jonathan Cave, hrvaški etični bančnik Goran Jeras, Francozinja Maud Raber, ki si je za svoj začasni dom izbrala Slovenijo, in še devet drugih navdihujočih govornikov iz Slovenije, ki so aktivni doma in po svetu.

Več o konferenci, govornikih in programu na www.worldofsynergy.com.
 

 

Več iz te teme:

Komentarji: