Thies Bruhn ni več direktor hotela Kempinski Palace Portorož


Bruhn bo vodil grand Hotel Heiligendamm
Fotografija: FOTO: IGOR MODIC/DELO Foto
Odpri galerijo
FOTO: IGOR MODIC/DELO Foto

Po več kot desetih letih uspešnega vodenja hotela, Thies C. Bruhn, zapušča Slovenijo ter hotel Kempinski Palace Portorož, v želji, da se preseli bližje svoji družini v domači Nemčiji, so sporočili iz družbe Kempinski Palace.
 
Po tem, ko je uspešno delal kot projektni vodja v pred-otvoritveni ter otvoritveni fazi prvega luksuznega 5-zvezdičnega hotela v Sloveniji, je bil Thies Christian Bruhn dne 1. septembra 2008 imenovan za generalnega direktorja hotela Kempinski Palace Portorož.

»V tej regiji sem preživel več kot 10 let in moram priznati, da sem se takoj ob prihodu zaljubil tako v samo destinacijo in njene lepote, kakor tudi v toploto tukajšnjih ljudi. Posledično je bila moja odločitev o tem, da zapustim Portorož izjemno težka, a na koncu je prevladala odločitev, da se preselim nazaj v rodno Nemčijo, kjer bom lahko bližje svoji družini. Slovenija, Portorož ter celotna Istra bodo zmeraj imeli posebno mesto v mojem srcu in prepričan sem, da se bom kot turist kmalu vrnil na to prečudovito destinacijo,« je povedal Bruhn.
 
V Nemčiji čaka nanj nov izziv; Thies Bruhn bo s pozicijo Generalnega direktorja prevzel vodenje hotela Grand Hotel Heiligendamm.

Njegovega naslednika niso še imenovali. Kot smo poročali je lastnik Kempinski Palace Portorož srbski poslovnež Miodrag Kostić.
 

Komentarji: