Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Film & TV

V četrtek, 7. junija, ne zamudite ...

V Tarči o volilnih izidih in morebitnih koalicijah, Discovery ima novo oddajo, ki je mešanica Punk'd in MythBusters.
Zabavna znanost Foto Discovery
Zabavna znanost Foto Discovery
M. K., Vikend
7. 6. 2018 | 00:00
3:19

Tarča: TVS 1 ob 20.00


Slovenija, 2018. Vodi: Erika Žnidaršič. Aktualnopolitična oddaja.
Volivci so odločili. Kako so sporočilo razumeli izvoljeni? Kaj čaka državljane? Kakšni izzivi so pred državo? V studio bodo po nedeljskih parlamentarnih volitvah povabili predsednike vseh strank, ki so dosegle zadostno število glasov volivcev in so izvoljene v državni zbor. Gostje bodo pokomentirali volilne izide in ostale posebnosti, ki jih bodo prinesli volilni razultati, pogovarjali pa se bodo tudi o morebitnih koalicijskih povezavah. Pričakovati je, da bo to še posebno zanimiva debata – kako sestaviti funckionalno vlado.


Poroka po indijsko: TVS 2 ob 20.00


Indian Wedding Race. Avstralija, 2016. Dokumentarna oddaja.
Mlada Avstralca indijskih korenin se približujeta tridesetemu letu starosti. Običaji njunih staršev jima narekujejo poroko, kajti zaradi samskega življenja po tridesetem bi lahko dobila nalepko, da sta pokvarjeno blago, kar bi družini osramotilo. Dekle in fant, ki si zase želita poroko iz ljubezni, pospešeno, že kar živčno, iščeta partnerja tudi po spletu, pomagata si z astrologijo, eden od njiju pristane celo na možnost dogovorjene poroke.


Zabavna znanost: Discovery ob 21.00 (Premiera)



SciJinks. ZDA, 2018. Vodi: Johnny Galecki. Dokumentarno-resničnostna serija.
V oddaji s pomočjo vrhunske znanosti uganjajo norčije. Ekipa bistrih in iznajdljivih znanstvenikov s pomočjo poznavanja kemije, fizike in inženirstva izvaja trike, s katerimi bodo gledalcem približali neobičajna znanstvena odkritja – od prikaza silovitih kemijskih reakcij pod pretvezo kuharske oddaje do »upravljanja« predmetov z močjo misli.


9 mesecev šoka: TVS 2 ob 21.30

Vikendova ocena: 2 (od 5)


9 mois ferme. Francija, 2013. Režija: Albert Dupontel. Igrajo: Albert Dupontel, Sandrine Kiberlain, Nicolas Marié. Komedija. 82 minut.
Štiridesetletna Ariane je vestna sodnica, ki je življenje posvetila delu in zato nikoli ni imela časa za ljubezenska razmerja. Življenje se ji obrne na glavo, ko izve, da je noseča. Neke noči je namreč preveč popila in podlegla navalu strasti z neznancem, na kar je potem čisto pozabila. A to še ni najhujša novica. Izve tudi, da je neznanec, s katerim je spala, obtožen umora ...
Dupontelovi razgibani režijski prijemi ter všečna igra glavnih igralcev pritegnejo, a žal zaplet temelji na preveč banalnih predpostavkah, tako da na koncu v spominu ostane po slabi zgodbi in po tem, da je še en film, ki zalezovanje prikazuje kot obliko dvorjenja. 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine