Katalena ob mednarodnem dnevu družin zbirajo solidarnostna sredstva za projekt Solidarni s kulturo."/>

Koncert skupine Katalena ob dnevu družin

Zavod Nazaj na konja in skupina Katalena ob mednarodnem dnevu družin zbirajo solidarnostna sredstva za projekt Solidarni s kulturo.
Fotografija: Zvečer bo Katalena imela spletni koncert. FOTO: Luka Kaše
Odpri galerijo
Zvečer bo Katalena imela spletni koncert. FOTO: Luka Kaše

Zavod Nazaj na konja – Družinski center Kidričevo prireja danes, ob mednarodnem dnevu družin koncert v Konjeniškem parku Starošince. Ob 20.30 bo nastopila skupina Katalena, dogodek, ki bo potekal po spletu, pa nosi geslo Ker iz družin zraste družba.
 
Družina ni samo izraz za najožje sorodstvo, družina je drugo ime za medsebojno razumevanje, varnost, zaupanje, ljubezen in spoštovanje, kar so vrednote, v skladu s katerimi organizacija Nazaj na konja deluje že petnajst let. Svoje poslanstvo – spletanje vezi med konji, otroki, ljudmi in naravo – so tokrat popestrili s pomočjo glasbe, s koncertom s solidarnostno noto. Koncert bo potekal po spletu, med koncertom in po njem pa bo mogoče nameniti prispevek projektu Solidarni s kulturo, namenjemu socialno ogroženim delavkam in delavcem v kulturi, ki so ostali brez kakršnihkoli sredstev zaradi ohromitve javnega življenja, v posebej težkih okoliščinah pa so se znašli starši samohranilci in družine, v katerih sta oba starša brez rednega prihodka.
 


Komentarji: