BMW M3 in M4 v Luki Koper

Zanimivost: Snemanje videa na pristaniških pomolih.
Fotografija: BMW M4 in BMW M3 Foto BMW
Odpri galerijo
BMW M4 in BMW M3 Foto BMW

V zadnjih dneh septembra so javnosti prvič pokazali povsem nova BMW-jeva športnika, ki bosta med kupce zapeljala spomladi leta 2021. A kljub nesporni atraktivnosti, novemu dizajnu in kar 503 konjskim močem tokrat M3 sedan in M4 competition coupé nista glavni razlog za tole pisanje. Glavni razlog je ta, da so Bavarci posneli predstavitveni video za obe zverini – v Luki Koper.

Bilo je dan po svetovni predstavitvi obeh novih BMW-jevih športnikov, ko sta se preizkusna voznika Markus Flasch in Ede Weihretter pomerila v ekstremni vožnji in driftanju na spektakularnih pomolih koprske luke; nočno snemanje je dodatno popestrila bližajoča se nevihta.BMW M3 Foto BMW
BMW M3 Foto BMW


K snemanju promocijskega videa je levji delež prispeval tudi 19-letni Britanec Luke Bannister, ki je petkratni prvak v vodenju dronov (Drone Champions League) in tudi Guinnesov svetovni rekorder, saj je z dronom dosegel hitrost 240 kilometrov na uro.

Kot je povedal Florian Stiller, vodja dogodkov in sodelovanja pri skupini BMW za centralno in jugovzhodno Evropo, je bilo snemanje v Luki Koper enkratna izkušnja.

BMW M4 Foto BMW
BMW M4 Foto BMW

Več iz te teme:

Komentarji: